Torsdag 22/9

22 sep, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en intressant torsdag där en frågeställning som rör etik och moral kommer upp. Dina värderingar ifrågasätts, men du känner dig rätt säker på dig själv och står på dig. Du ogillar att få din integritet ifrågasatt.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir intensiv och högsocial. Du känner dig trött redan vid lunch, men du vet samtidigt att det här är insatsen är bra för dig i längden. Just nu så försöker du tänka positivt och sålla bort all negativ energi som vissa av dina kollegor utstrålar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvekar länge om du kommer att hinna med att fullfölja ett viss projekt idag och det är just den sena starten som kan bli boven i dramat och orsaka en del förseningar. Under eftermiddagen tar du ställning i en ekonomisk fråga.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en bra torsdag där fokus ligger på vänskap och på att trivas i nuet. Kräftan kan vara något av en drömmare och vara mer i dåtiden eller framtiden än just här och nu. Idag är det en sådan dag då du njuter av stunden utan att tänka vare sig framåt eller bakåt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du tenderar att råka i konflikt idag och det beror till stor del på att du är så övertygad om att du har rätt att ingen kan få dig att se bristerna i ditt sätt att resonera. När du väl upptäcker ditt misstag är den för sent att rätta till, då kan du bara göra det bästa av de förutsättningar som du har.

Jungfru 23/8-22/9

Du får massor av positiv energi från en kollega idag och det underlättar de tråkiga bitarna på jobbet. Den här personen har en förmåga att få dig att le oavsett hur uttråkad du är eller hur irriterad du känner dig. På kvällen är det dags att infria ett löfte som du gett.

Vågen 23/9-22/10

Du har massor av projekt på gång, men inte energin nog att avsluta alla. Här kan det vara bra att fördela, delegera och sprida ut bördan lite så att du hinner med bättre. Ditt största bekymmer är att du tycker det känns som ett nederlag att be om hjälp.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir mysig och intressant. Du mår riktigt bra just nu och du trivs med både dina vänner och ditt arbete. En mindre konflikt mellan dig och en barndomskamrat kan uppstå. Här gäller det att inte låta din stolthet komma emellan er vänskap.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en del saker som du vill ta upp med din chef men han eller hon tycks undvika dig. Du vet att din kritik är befogad och du misstänker starkt att din chef inte klarar av att hantera den här typen av feedback just nu.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen blir intressant men jobbig. Dina kunskaper testas regelbundet just nu och mellan varven känns det som om du inte räcker till. Oroa dig inte, dina chefer blir snarare överraskade av hur mycket kunskap du har än tvärtom. Kvällen handlar om goda nyheter.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar det lugnt just nu och det är ovanligt för Vattumannen. För dig handlar den här dagen och morgondagen om att vila och om att fundera på framtiden. Du känneratt du står inför ett vägval och du tänker inte ta något förhastat beslut.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen handlar till stor del om att ta och om att ge. Det finns en ömsesidig glädje i att kunna dela med sig av både kunskap och erfarenhet. På kvällen tenderar du att göra av med betydligt mer pengar än du tänkt dig.

 

https://www.elle.se/manadens-horoskop-september-2016/

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons