Fredag 23/9

23 sep, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir rolig och varierande. Du får testa på nya områden och du inser att du både har en hel del att ge och en hel del kunskap att inhämta. Dagen handlar om att samarbeta med nya människor och att känna av hur gruppdynamiken fungerar.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir mysig både på jobbet och privat. Du unnar dig lyx den här dagen och du njuter av extra god mat på kvällen. Lite underhållande skvaller förgyller dagen och får dig att le. Kvällen blir kanske inte som du tänkt dig, men den blir bra ändå.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du hamnar i knipa idag och det beror på att du hela tiden provocerar en nära chef. Du tycker att det är roligt att reta upp den här personen eftersom han/hon är så otroligt lättprovocerad. På kvällen umgås du gärna med dina vänner.

Kräftan 21/6-22/7

Du tar steget till att komma en kollega lite närmare. Genom att fråga och ta reda på saker så får du veta mer om din arbetskamrat privat. Du vet inte vad det är som är så fascinerande med den här personen, men han/hon har helt enkelt nästlat sig in under ditt skinn.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du får säga nej, även om det inte känns så. Din chef försöker bara utnyttja ditt dåliga samvete till sin egen fördel, men sanningen är den att du alltid ställer upp om du kan. Idag varken vill eller kan du så det är bara att säga tack, men nej tack.

Jungfru 23/8-22/9

Du har en förmåga att bli irriterad på en kollega som egentligen inte gör något fel. Han bara har svårt att ta direktiv och det blir ofta slarv när han ska jobba själv. Det här är något du tvingas att stå ut med och det är det som gör dig galen. Kvällen blir rolig och romantisk.

Vågen 23/9-22/10

Du har en tendens att inte märkas just nu. Du vill inte sticka ut på något sätt och det gör att du smälter in i bakgrunden. Det här kan ligga dig i fatet när du blir intresserad av en ny tjänst. Om du inte märks så kommer din chef inte ens att överväga dig för det här jobbet.

Skorpionen 23/10-21-11

Du visar ditt intresse för en viss person idag och det gör dig nervös att blotta dina känslor på det här sättet. Personen ifråga tror att du skämtar eftersom han eller hon inte har märkt av ditt intresse. Här har du möjlighet att antingen övertyga om din uppriktighet eller låtsas som du skojar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir härlig och omväxlande. Med mycket Sol i ditt tecken just nu har du både energi och vilja att förändra och utvecklas. Under kvällen testar du på en ny hobby, och du känner direkt att det här är något för dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Du märker inte att en person är på väg att bli riktigt förälskad i dig. Du är både blind och döv för den här typen av inviter eftersom du inte tycker att du är så attraktiv. Bli inte förvånad om den här personen börjar uppvakta dig på allvar. Det kan bli både roligt och pinsamt beroende på ditt eget intresse.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att acceptera en väns bortförklaring idag. Du tycker att den här personen har beter sig illa och du kan inte förstå varför det ska vara så svårt för honom/henne att be om ursäkt. Kvällen kretsar kring familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en bra fredag där fokus ligger på att umgås med dina vänner. Du tyckeratt det är kul att träffa nya personer, men samtidigt vill du gärna omge dig med bekanta ansikten. Under eftermiddagen får du klart i en fråga som du undrat över.

 

https://www.elle.se/manadens-horoskop-september-2016/

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons