Lördag 24/9

24 sep, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen tar du tag i praktiska saker. Du tycker det är kul att vara kreativ och att kunna lyckas med olika lösningar på problem. Under förmiddagen blir du glad över en fin komplimang som du får. Kvällen handlar om fest.

Oxen 20/4-20/5

Under lördagen ägnar du dig helt och fullt åt en hobby som du har. Det handlar om att utvecklas och förändras . Under dagen umgås du med vänner, uppdaterar dig på skvaller och är kreativ och skapande. Kvällen ägnar du åt hemmamys.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du trivs bäst när ingen tvingar dig att göra saker som du inte vill göra. Idag är du på humör för att ta det lugnt och bara vara. Ditt horoskop varnar dig för sjukdom så det kan finnas en risk att du känner dig lite hängig den här dagen.

Kräftan 21/6-22/7

Du är gärna utomhus och njuter av det vackra vädret den här lördagen. För dig är det viktigt att samla solenergi så här på hösten så att du verkligen orkar med hela långa vintern. På kvällen passar du på att gå ut med vänner.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag ägnar du dig åt saker som har med huset eller hemmet att göra. Du småpysslar och trivs utmärkt med ett lugnt tempo. Är du tvungen att arbeta så går det inte särskilt fort. Du vill verkligen inte stressa idag.

Jungfru 23/8-22/9

Den här lördagen är du ovanligt petig både i stort och i smått. Du vill ha fina resultat i allt du gör och du bli irriterad när ett projekt inte går så som du tänkt dig. Kvällen bjuder på en välkommen överraskning.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen är risken stor att du gör av med alldeles för mycket pengar. Stjärnorna varnar för slöseri och impulsköp så försök att håll dig borta från affärer helt och hållet. I övrigt ser det ut att bli en trevlig dag.

Skorpionen 23/10-21-11

Du utnyttjar din charm för att lirka ur en vän en hemlighet. När du till slut får höra sanningen inser du att du inte alls vill veta något, men då är det för sent. Under eftermiddagen kan en släkting behöva lite praktisk hjälp. Kvällen blir mysig och romantisk.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är väldigt mån om en ung släkting idag och du avstår till och med från något som du själv vill göra för att finnas till hands för denhär personen. Under eftermiddagen får du ett tack som är lön för all tid och allt slit du lagt ned på att ta hand om den här personen.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en förtrollande lördag som handlar om kärlek, vänskap och förtroenden. Du känner att du kommit en ny vän nära och ni klickar väldigt bra. Han eller hon berättar något som är både lite chockerande och roligt på samma gång.

Vattumannen 20/1-18/2

Du unnar dig verkligen att ta det lugnt och vila ut den här lördagen. Veckan har varit stressig i början, men från mitten och till slutet har den varit fantastisk. Kanske är du bortrest den här perioden. På kvällen märker du att det finns en person som du saknar väldigt mycket.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är positiv och framåt idag. Du söker kontakt med nya ansikten och din charm och din spontana personlighet gör att du lätt knyter an till främlingar. Under eftermiddagen finns det möjlighet att lära sig en ny hobby.

 

https://www.elle.se/manadens-horoskop-september-2016/

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons