Söndag 25/9

25 sep, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här söndagen kretsar kring saker som du vill och saker som du måste göra. När det gäller saker du tycker är roliga så tenderar du att prioriterar dem framför alla måsten vilket kan leda till en viss tidsnöd i slutet på dagen.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en lugn och harmonisk dag där du ägnar dig åt hemmet och åt mindre hobbyprojekt. Du försöker ta upp ett känsligt ämne med en ung vän/släkting, men det slutar med att personen ifråga slår bakut och inte vill lyssna på någonting. Låt honom/henne få en chans att smälta samtalet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är tveksam till ett rykte som envis biter sig kvar. Du inser att det kan finns ett korn av sanning i den här vilda historien, men frågan är vad den sanningen egentligen består av. Det är bra att du är så kritisk av dig.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en förmåga att bli upprörd för småsaker idag. Det handlar om en gnällig släkting, ett surt syskon eller en lat vän. Oavsett vad som irriterar dig så inser du att din reaktion är lite för stark för den här situationen. Din reaktion kommer sig av Mars placering som förstärker dina känslor idag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en ganska intressant inledning på söndagen. Du har många olika projekt som du vill avsluta, men alla dina planer läggs på is eftersom det kommer upp en ny, betydligt roligare aktivitet att ägna dagen åt. Du är väldigt impulsiv idag.

Jungfru 23/8-22/9

Var dig själv och sätt inte upp en fasad av den du tror att människor omkring dig vill träffa. Lita både på din charm och på din kunskap så kommer du ha en härlig söndag. Om du envisas med att spela en roll så kommer det bli både stelt och tråkigt.

Vågen 23/9-22/10

Dagen bjuder på ett par roliga överraskningar som har med en speciell vän att göra. Du njuter verkligen den här dagen oavsett om du arbetar eller är ledig. Under eftermiddagen finns det chans till en spontanfika och lite skvaller.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir både konstigt och roligt den här dagen. Du befinner dig just nu i en situation som du inte behärskar helt och fullt, men du försöker ändå göra det bästa av situationen. Under eftermiddagen kan en vän eller partner bli svartsjuk på dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du torsdagen lite som den kommer och du väljer att inte stressa fram några beslut. Det blir en rolig dag där fokus ligger på vänskap. Under eftermiddagen passar det bra att göra några inköp. Ditt horoskop visar på att du kommer att göra riktiga fynd om du shoppar den här dagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är trött med glad den här söndagen. Det har varit en skön helg och du känner dig både utvilad och redo för nästa arbetsvecka. Under kvällen tar en person kontakt med dig och det väcker din förvåning och glädje. Det här är lite av en önskedröm för dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar det lugnt idag. Det finns ingen anledning för dig att stressa även om det är något viktigt du vill hinna med. Du vet att det är bättre att vara noggrann än att göra slarvfel. Kvällen blir riktigt mysig och familjär.

Fiskarna 19/2-20/3

Som singel kretsar dina tankar ständigt kring kärleken. Fiskar är romantiska, men oftast lite fega när det kommer till att ta initiativ till ett förhållande. Just nu finns det någon som allt ofta smyger sig in i dina tankar trots att du inte vet vad det är som intresserar dig med just den här personen.

 

https://www.elle.se/manadens-horoskop-september-2016/

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons