Måndag 26/9

26 sep, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen bjuder på flera olika överraskningar som får dig att trivas både med arbetet och med dina kollegor. Du känner att du äntligen är på rätt spår i livet både privat och arbetsmässigt. Kvällen hanadlar om att vila och ta det lugnt.

Oxen 20/4-20/5

Den här måndagen tar du nya tag och försöker tänka positivt. I grund och botten är du en person med stark framtidstro, det har bara varit lite rörigt den senaste tiden. På kvällen känner du dig ovanligt pigg.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vet att du vågar mer än vanligt just nu och det utnyttjar du till din fördel. Du testar nya saker på jobbet, tar lite risker privat och försöker tänja på gränserna i sociala sammanhang. Kvällen handlar om sport eller idrott.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en person som du funderar mycket över. Hur du än försöker så förblir den här personen något av en gåta för dig. Han eller hon är inte särskilt öppen med sina känslor och han/hon ser ofta uttråkad ut, men du anar att det finns passion under ytan.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du kråmar dig som en kattunge när du får beröm idag. Du älskar superlativ, särskilt när de riktas mot dig. Under eftermiddagen vill du gärna unna dig något du längtat efter men som du tycker att du förtjänar först idag.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen kretsar kring diagram och siffror. Vanligtvis tycker du att den här typen av uppgifter både är intressanta och givande, men just idag så vill du arbeta praktiskt och skapa något med dina händer. Under kvällen får du inte glömma bort en släkting som vill att du hör av dig.

Vågen 23/9-22/10

Du är försiktig i dina uttalanden idag. Mars position gör dig mer känslig och i kombination med Månen blir du väldigt empatisk och inkännande. Du vill inte trampa någon på tårna av misstag därför väljer du att hålla en profil roll istället.

Skorpionen 23/10-21-11

Din charm går hem hos alla och själv trivs du med att vara i händelsernas centrum. Är du singel så flirtar du med många olika personer samtidigt, men du är inte riktigt på humör för att binda dig. Du trivs med ditt fria liv och så kommer det vara till du springer in i kärlek från första ögonkastet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är ovanligt bestämd just nu och det märks i de beslut som du fattar. Du velar inte fram och tillbaka som du brukar utan du håller fast vid din linje oavsett vad omvärlden tycker. Kvällen handlar om mental träning.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har sett fram emot den här veckan och du går in i den med ny och positiv energi. Du har tydliga mål både med livet i stort och med den närmaste tiden. Som singel kan oväntat heta känslor sätta kuggar i hjulet för dina planer. Din vardag vänds upp och ned på ett bra sätt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du njuter av att komma igång med ett projekt som blivit förhalat under en längre tid men som du äntligen kan starta upp. Det här har varit ditt skötebarn sedan dag ett och därför är du extra stolt nu när allt tyck fungera som det ska.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har tre prioriteter i ditt liv just nu, arbetet, vännerna/familjen och kärleken. Du vill prestera på topp och du lägger ned mycket energi och tid på jobbet. Privat fördelar du din tid mellan dina vänner och att drömma eller umgås med passionen i ditt liv.

 

https://www.elle.se/manadens-horoskop-september-2016/

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons