Tisdag 27/9

27 sep, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir omvälvande, annorlunda och alldeles underbar. Plötsligt händer det något som förändrar din syn på det mesta. Det här är egentligen ingen överraskning i sig, men din starka reaktion slår dig med häpnad.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir stressig rolig och krävande. Du tvingar dig själv att göra en hel del tråkiga saker, men du lyckas också att klämma in nya, intressanta projekt. Undereftermiddagen får du nyheter som rör dig till tårar. Kvällen handlar om att ta hand om sig själv och om att mysa.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vet vad du vill och du tänker jobba hårt för att uppnå dina mål här i livet. Du har inget behov av andra personers åsikter, men det finns några få vänner vars råd du både uppskattar och ibland tar hänsyn till.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen handlar om pengar. Du förvaltar dem och får dem att växa. Vanligtvis är du mer slösaktig än sparsam. Men just idag så känner du ett behov av få ihop till en stabil buffert. Du anar att det är en storm i ditt liv på ingående.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

På det hela taget är du nöjd med din situation just nu. Du fokuserar mycket på nuet och försöker att inte tänka så långt framåt. Under eftermiddagen får du höra ett skvaller som både är intressant och lite skrämmande på samma gång.

Jungfru 23/8-22/9

Idag är det praktiskt arbetet och rationellt tänkande som får dig att gå framåt. Du är väldigt trött den här tisdagen och det kan bero på en kombination av dåligt med sömn och en hel del grubbel. Du oroar dig mycket för framtiden.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en underhållande och varierande tisdag som får guldkant genom en långlunch med vänner, ett onödigt men lyxigt inköp eller bara en bra film och hämtmat framför tv. För dig handlar vardagen om en kombination av arbete och nöjen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du ser inte så mycket av den person som intresserar dig mest just nu och det gör dig frustrerad. Du har en känsla av att dina möjligheter att lära känna och kanske utveckla er vänskap håller på att glida dig ur händerna. Se bara upp så att du inte gör något dumt eller igenomtänkt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är på ett strålande humör just nu och din charm gör att hjärtan smälter och att broar byggs. Du är den rätta personen att leda gruppsamarbeten. Ingen kan motivera människor så som du kan.  Du får dina kollegor att tro på sig själva och att anstränga sig ut över det vanliga.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen blir lite stel och konstig inledningsvis. En konflikt mellan dina vänner gör att du har svårt att vara naturlig och avslappnad. Lägg till lite känslomässiga stormar och en ganska het flirt så har du receptet på en lyckad men annorlunda tisdag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tenderar att börja nysta i fel ände och det ställer till mer än det reder ut. Hela det här trasslet har uppstått när en kollega har försökt att ta en genväg men misslyckats. Kvällen bjuder på en del förändringar i dina planer, men den blir ändå bra till slut.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite upprörd över att du får så lite nyheter av en nära släkting. Han eller hon har inte tid med dig och det tycker du är sorgligt. Försök att tänka positivt istället. just nu mår din släkting väldigt bra och du kan sluta oroa dig så mycket för honom eller henne.

https://www.elle.se/manadens-horoskop-september-2016/

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons