Onsdag 28/9

28 sep, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du förtjänar vad du får idag så njut av din belöning och oroa dig inte så mycket för framtiden. Kvällen handlar om en släkting och hennes behov av att få vara ifred. Under eftermiddagen drabbas du av dåligt samvete för något du glömt.

Oxen 20/4-20/5

Du är ivrig att vara till lags och det är bra, låt bara inte din vilja att hjälpa till gå ut över ditt eget arbete så att du får jobba över. Kvällen bevisar en teori son du har. Du har anat något och nu får du det bekräftat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en ganska turbulent onsdag där du tvingas att släcka akuta bränder snarare än att göra de saker som du planerat. Du är ambitiös och fantasifull, men i just det här fallet så känns det rätt så förtvivlat. Som tur är finns det en kollega som hjälper till.

Kräftan 21/6-22/7

Du tar hand om andra idag och det är bra, se bara till att du inte glömmer bort dina egna behov. Det finns främst en person som du inte kan låta bli att omhulda lite extra. Han eller hon betyder mycket för dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du kan vara väldigt övertygande när du vill och det vill du idag. Du vill bevisa både för dig själv och för din omgivning att du har den kompetens som du säger att du har och idag har du möjlighet att få briljera.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen bjuder på varierande arbeta och en hel del roliga utmaningar. Du trivs där du är i livet just nu, både med dina kollegor och privat. Under eftermiddagen får du ett glädjande besked som rör din ekonomi.

Vågen 23/9-22/10

Du trotsar en chef idag för du vet att det beslut som han eller hon har fattat kommer att vara förödande. Din chef blir först arg, men när han/hon upptäcker sitt eget misstag så får du massor av beröm.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vet att du inte alltid kan få som du vill, men i ditt fall kanske det inte skadar att försöka. Du har mål för dagen och de gäller snarare de sociala bitarna i ditt liv än ditt arbete. Kvällen bjuder på stillsam motion eller så sportar du.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är arg på riktigt, men det finns inget bra tillfälle att ventilera dina känslor den här onsdagen. Det bästa är om du håller dig för dig själv inte börjar argumentera med någon annan för då kommer bägaren att rinna över. Kvällen blir omtumlande men trevlig.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir rolig, annorlunda och utmanande på många sätt. Du får positiva nyheter från en chef. Det kommer visligen innebära mer arbete, men det blir också en utveckling och ett kliv framåt i karriären.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är behjälplig för många idag. Genom att finnas till hands och stötta både med råd och med rent praktiskt arbete vinner du många vänner. Kvällen visar på att dina teorier stämmer och det gör dig glad.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är väldigt ambitiös när det gäller jobbet, men du lägger betydligt mindre energi på ditt sociala liv. En person som är intresserad av dig jagar dig, men resultatet blir att du tycker det är jobbigt snarare än smickrande. Du gillar det som är lite mer svårfångat.

 

https://www.elle.se/manadens-horoskop-september-2016/

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons