Torsdag 29/9

29 sep, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen handlar om familjen och hur viktigt det är att ta hänsyn till varandra även om det innebär att du måste kompromissa med något som du själv vill göra. Under eftermiddagen hör en vän av sig och vill ses, försök att träffas även om du har tidsbrist.

Oxen 20/4-20/5

Du är på utmärkt humör den här onsdagen. Det finns massor av positiv energi hos dig just nu vilket underlättar för dig både när det gäller arbetet och tålamodet med din familj. Under dagen är du både entusiastisk och nytänkande. Kvällen blir mysig och du njuter av god mat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är arg på en person som inte lyssna så mycket som han eller hon borde på dig. I din värld är det här ett ganska nonchalant beteende och visar på att din vän inte respekterar dig så som han borde göra.

Kräftan 21/6-22/7

Du ställer inga frågor utan försöker att njuta av nuet och inte fundera så mycket på framtiden. Det har varit mycket turbulens den senaste tiden, men nu börjar det lugna ned sig både i den fysiska världen och rent känslomässigt för din del.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en förmåga att irritera en kollega. Det handlar om att han eller hon tycker att du gör dig viktigare än du är. Till viss del stämmer det. Du tar plats och du tycker du är bra på det mesta, men du kan också vara ödmjuk och inkännande när du vill.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att fuska med pengar. Du försöker trolla med siffror för att få dem att se snäppet bättre ut än de är. Du vet att det egentligen inte är helt etiskt försvarbart, men samtidigt tycker du att det finns en god anledning till att du gör så här.

Vågen 23/9-22/10

Du är besviken på en person som du tycker har betett sig illa och nu vill du tala om hur du känner. Du vet att det finns en risk att du drar igång en konflikt på jobbet men samtidigt så vet du att du måste vara hård annars blir det bara värre.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu känner du att din umgängeskrets på arbetet är lite begränsad. En konflikt har fått dig att välja sida och nu har plötsligt din vänskapskrets halverats. Du vet att det egentligen är ett ganska dumt bråk, men samtidigt tar det på din stolthet att vara den som först ber om ursäkt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en förmåga att få människor att skratta idag och det är en talang som kommer väl till pass när du ska lätta upp en ganska dyster stämning på jobbet. Dina skämt och ditt vinnande leende är omöjligt att stå emot.

Stenbocken 22/12-19/1

Under den här veckan har du varit tröttare än vanligt. De mörka mornarna tär på dig och du skulle gärna vilja vara ledig och bara ta det lugnt. En chef berömmer dig för väl utfört arbete och det värmer dig ända in i själen.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en bra torsdag där fokus ligger på siffror och på affärer. Du kan vara väldigt streetsmart när du vill och då finns det ingen som kan göra så bra deal som du kan. Under eftermiddagen får du en trevlig överraskning i hemmet.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir överraskande harmonisk. Du känner dig rätt så trött på ditt umgänge så du uppskattar att sitta för dig själv och iaktta din omgivning. Du tycker det är roligt att se hur olika människor fungerar ihop.

 

https://www.elle.se/manadens-horoskop-september-2016/

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons