Fredag 30/9

30 sep, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en orolig och social fredag där familj och släkt står i fokus. Det kan vara ett gemensamt firande, en släktmiddag eller bara lite fredagsfika med skvaller. Kvällen kan bjuda på oväntad romantik.

Oxen 20/4-20/5

Du tar ställning till en fråga som rör arbetet och du inser att det kommer att bli ett svårt beslut att fatta eftersom det grundar sig på många olika faktorer. Kvällen blir pysslig och trevlig. Du förbereder något inför helgen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är bestämd och det är bra. Det är faktiskt oftare så att människor i din omgivning irriterar sig på att du inte fattar beslut än att du gör det. Kvällen ser ut att bjuda på fest och det tycker du är roligt. Ett samtal med en vän får dig att börja drömma om en resa.

Kräftan 21/6-22/7

Du är inte på humör för att ta en konflikt idag. Du är trött och grinig på morgonen och föredrar att vara ifred framför att vara social. Det här är ett väldigt olikt beteende för Kräftor och det kan få dina kollegor att bli oroliga.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det händer så mycket i ditt liv just nu att du inte hinner med allt som du planerat. Mycket handlar om jobbet och om de planer du har för framtiden. Du har också en del nya projekt som du vill dra igång, men frågan är om du ska göra det en fredag.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en rolig och omväxlande fredag där du pratar nästan mer än du arbetar. Ditt supersociala sätt kan väcka en del irritation hos vissa kollegor, men inget som du inte kan hantera. Kvällen passar bra till fest och att umgås med kompisar.

Vågen 23/9-22/10

Dagen är lite annorlunda. Du påbörjar ett projekt som kan bli svårt att få till eftersom det saknas en del viktiga komponenter. Här gäller det att använda fantasin och att inte vara rädd för att tänka i nya banor.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är riktigt, riktigt irriterad idag. Det finns en risk att det blir du som måste be om ursäkt om du vill att den här konflikten ska upphöra, men du är inte på humör att vara medgörlig. Du försöker få en annan vän att ta ditt parti men han eller hon nekar till att välja sida.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du undrar över en fråga som du fått. Du inser att det ligger en hel del mer bakom den där oskyldiga lilla frågan och nu grubblar du på vad den här personen egentligen är ut efter. Kvällen handlar om kärlek och passion.

Stenbocken 22/12-19/1

Äntligen fredag och du har möjlighet att kunna krypa ned i sängen tidigt och ta igen lite förlorad sömn, det är i alla fall vad du planerat. Ödet har inte alls samma planer för dig så du får räkna med en förtrollande, rolig och väldigt sen fredagskväll.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en del att göra den här fredagen och du inser att du måste prioritera om i ditt schema för att du ska hinna med det nödvändigaste. Kvällen bjuder på en hel del olika nöjen, men du ser till att det inte blir för sent. Du behöver vara utvilad på lördagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här fredagen tar du ett ganska impulsbaserat beslut. Du bestämmer dig för att strunta i vad alla andra tycker och tänker. Du tar en risk med dina känslor och den risken lönar sig. Du får äntligen det svar du vill ha och du känner dig lycklig.

 

https://www.elle.se/manadens-horoskop-september-2016/

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons