Lördag 1/10

01 okt, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Ibland blir det inte så som man tänkt sig. Idag får du ställa in vissa planer och boka om andra. Det kan vara att du plötsligt inte mår bra eller så har det dykt upp något väldigt viktigt som du inte kan skjuta på framtiden.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en spännande dag på många sätt. Det handlar om möten, vänner bekanta och släktingar. Dagen bjuder på en del nervkittlande underhållning, lite irritation men massor av god mat och skratt. Det blir en lyckad dag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vet att du måste backa i den här frågan, men för dig är det extra svårt att göra det eftersom du måste vika från dina principer. Kanske är det dags att omvärdera dina principer. En del är rätt så gamla och de fungerar inte i ditt nuvarande liv.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen börjar tjafsigt med slutar bra. Du har svårt att hålla sams med en släkting som gör sitt bästa för att provocera dig på alla möjliga sätt. Under kvällen kan goda nyheter lätta upp stämningen och sätta lite guldkant på dagen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är en lejoninna om någon attackerar din familj och det gör en bekant idag. Ingen, absolut ingen ger sig på dina närstående ostraffat och det får den här personen känna på. På kvällen roar du dig kungligt tillsammans med människor som du står nära och älskar.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir varierande både när det gäller aktiviteter och din energi. På morgonen är du trött och det gör att du inte är särskilt social. Under förmiddagen piggnar du till och vill umgås med allt och alla. Eftermiddagen handlar om att vara utomhus och ägna sig åt fysiska prövningar.

Vågen 23/9-22/10

Du är lättlurad idag och det drar en familjemedlem nytta av. Han vet vad han ska säga för att få dig dit han vill och du svär i tysthet över hur lättledd du är. Kvällen bjuder på underhållning, skratt och kanske lite dans.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att ha fokus och inte glömma dina primära mål. Ibland finns det annat som distraherar dig och då kan du till och med glömma bort varför du är här. Under eftermiddagen får du hör ett riktigt häftigt rykte. Nu hoppas du bara på att det är sant.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du springer på en hel del nya vänner och gamla bekanta idag. Det blir en mix av upplevelser där du kanske inte får riktigt som du vill men det blir bra ändå. Du njuter av stunden och tänker inte så mycket på morgondagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om att vinna oavsett om det är ett mästerskap eller kortspel med farmor. Du hatar att förlora och den konstellationen som finns i ditt tecken förstärker den här sidan av din personlighet. Kvällen blir trevlig och social.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vill inte göra en vän besviken idag och det gör att du anstränger dig lite extra för att vara till lags. Egentligen hade det räckt med att vara ditt vanliga, charmerande jag för att få den här personen att må bra. Kvällen bjuder främst på god mat men också på en underhållande historia.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns någon som du vill lära känna idag och du anstränger dig verkligen för att nå fram till honom/henne. Du brukar inte gilla att vara den drivande i början av en relation oavsett om det rör sig om vänskap eller kärlek. Men idag bestämmer du dig för att det är värt ansträngningen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons