Söndag 2/10

02 okt, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du tar det lugnt idag. Det har varit mycket i ditt liv den senaste tiden så du anser att du förtjänar en paus i vardagen. En långpromenad i skogen eller lite shopping gör susen för humöret. Glöm inte en vän som du lovat att ringa.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en ganska skön söndag där du gör lite av varje men inge direkta måsten. Delar av dagen verkar gå åt till en längre bilresa eller kanske en tågresa. Nyheter om en släkting få dig att dra en djup suck av lättnad. Du har inte märkt hur orolig du har varit förrän det är över.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag handlar dagen om en hobby som du tycker mycket om. Tyvärr är den här hobbyn både dyr och tidskrävande vilket gör att du inte unnar dig den särskilt ofta. Kvällen bjuder på en överraskning och en hel del skratt.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en lyxig och väldigt harmonisk söndag. Oavsett om du brunchar med vänner, äter mysfrukost med familjen eller tillbringar hela dagen i sängen så unnar du dig bara det bästa. Du lever för stunden och inget kan dra ned ditt goda humör.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under söndagen försöker du få en vän att ta tillbaka ett beslut som hon fattat. Du vet att det här beslutet kommer att få långt fler konsekvenser än de din vän ser för tillfället. Tyvärr är hon inte särskilt resonabel så du får stå vid sidan och henne begå ett stort misstag.

Jungfru 23/8-22/9

Just idag är du pigg, utvilad och redo för livet. Du tar dig an alla utmaningar som kastas i ansiktet på dig och du är inte rädd för någonting. Det här drivet kommer från Solen så ta till vara på den energin så länge den finns kvar i ditt tecken.

Vågen 23/9-22/10

Idag passar det bra att fatta långsiktiga beslut som rör din ekonomi. Det kan vara ett husköp, en semesterresa eller ett arbetsbyte. Oavsett vad du vill göra så vet du att det kräver en hel del planering och struktur för att få allt att gå ihop.

Skorpionen 23/10-21-11

Som nyförälskad Skorpion går du helt upp i din passion. Du glömmer omvärlden och är bara just här i nuet. Är du inte förälskad så passar dagen bra till att umgås med vänner och träffa äldre släktingar. Du är ovanligt sällskapsjuk så stanna inte hemma.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är trött ända in i själen idag. Det du vill göra är att vila, vila och åter vila. Din partner har helt andra planer och det finns en risk att ni börjar gräla. Egentligen skulle du må bra av att komma ut och röra på dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en intressant och lärorik dag där du sätter nya mål för din framtid. Du befinner dig i en situation där du jämförs med andra personer. Både din kompetens och din entusiasm prövas. Själv är du målmedveten och glad.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen bjuder på varierande upplevelser. Dels ägnar du några timmar åt att titta på en ny plats, det kan vara en kortare utflykt eller så är du på resa. Under eftermiddagen är det fokusering på en familjemedlem och hans/hennes behov som gäller.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att våga visa vem du är även om du tycker det är lite avslöjande. Du är bra på att gömma dig bakom en fasad av ytlig charm, men idag är det bara genuin uppriktighet som duger. Du måste bjuda på dig själv.

 

https://www.elle.se/manadens-horoskop-september-2016/

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons