Måndag 3/10

03 okt, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Idag är det bra om du visar vem du är och vad du vill för en chef som ganska ny. Genom att fokusera på rätt saker lyckas du med den mesta. Månen är i gynnsam position för alla former av kreativa projekt.

Oxen 20/4-20/5

Under den här måndagen har du mycket att göra, men tyvärr är du ganska splittrad i din uppmärksamhet så det gör att du inte är lika produktiv som vanligt. Under kvällen väntar en rolig nyhet.

Tvillingarna 21/5-20/6  

Dagen blir inte som du tänkt dig och det beror på ett gräl som eskalerar på morgonen. Grunden är egentligen en bagatell, men veckor av frustration väller ut och då är kriget ett faktum. Det här är inget du kan lösa med ett enkelt förlåt.

Kräftan 21/6-22/7

Du är ganska busig idag och du skämtar med allt och alla. Det finns något lekfullt och lite oberäkneligt över ditt tecken just nu vilket är både charmigt och lite svårhanterat. Under kvällen har du goda nyheter som rör en vän.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är arg för att du inte får som du vill och din ilska går ut över fel person idag. Det blir jobbigt för dig eftersom det blir en isig stämning omkring dig som kan göra det besvärligt att arbeta. Kvällen handlar om att ha roligt och om att umgås med vänner.

Jungfru 23/8-22/9

Du den person man vänder sig till för att få hjälp och råd. Idag handlar det om att vilja mer än om att kunna och då kan det bli lite jobbigt. Som tur är har du huvudet på skaft och då löser sig de flesta problem.

Vågen 23/9-22/10

Det är idag du börjar ditt nya liv. Du har idéer och ambitioner som kommer att driva dig långt. Under eftermiddagen får du nyheter som rör arbetet. Det här blir en överraskning som kan både vara negativ eller positiv lite beroende på vilket förhållande de här nyheterna har till dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om lycka, ett erkännande och om kärlek. Det blir en härligt romantisk dag som får dig att känna passion och harmoni på samma gång. Du är nöjd med vart du är i livet och med hur din vardag fungerar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir inte som du tänkt dig. Du är besviken över något som skett i helgen och du kan inte riktigt släppa taget om den härkänslan. En vän försöker muntra upp dig och få dig att tänka på annat än ditt misslyckande.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en ganska lugn dag där du fokuserar på timme för timme. Du är väldigt trött och orkar inte planera så lång fram i tiden. Kvällen handlar om att umgås med någon som du tycker väldigt mycket om.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en rolig och varierande måndag där du temporärt lägger dina tankar och allt grubbel åt sidan. Du fokuserar på det som är roligt och försöker att undvika att fundera på det som är tråkigt. Kvällen handlar om god mat och trevligt sällskap.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här måndagen är väldigt seg i starten. Du önskar att du orkade mer än du gör, men ibland måste du lyssna på din kropp. Ditt horoskop varnar för klassiska höstsjukdomar så som förkylningar och magsjuka.

 

https://www.elle.se/manadens-horoskop-september-2016/

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons