Torsdag 3/11

03 okt, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en händelserik dag där det gäller att vara flexibel och att kunna lägga in en högre växel när arbetet kräver det. Du jobbar med en kollega som du inte så ofta får möjlighet att jobba med och det tycker du är både roligt och omväxlande.

Oxen 20/4-20/5

Du håller högt tempo redan från morgonen. Du vill att dagen ska gå fort för du har en del som du vill hinna med hemma på kvällen. Dagen kantas av skratt och en del oseriöst flirtande. Du känner dig ovanligt attraktiv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Någon som du bryr dig om mår dåligt och du vet inte hur du ska kunna hjälpa personen ifråga. Problemet är att hen inte vill öppna sig för dig och du vet inte hur du ska tackla problemet. Ha tålamod så kommer hen att börja prata.

Kräftan 21/6-22/7

Du har mycket att göra idag och du hinner inte hjälpa en kollega som ber om din hjälp. Din kollega blir sur och pratar illa om dig bakom din rygg. Det här är inget att bry sig om, de som känner dig väl vet att du har en god anledning att säga nej.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns lite frustration i ditt tecken idag. Det är som om du inte riktigt räcker till hur du än försöker. Du har verkligen inte marginalerna på din sida den här torsdagen så undvik att chansa om du känner att tiden är knapp.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en risk att du gör av med alldels för mycket pengar på ett spontaninköp idag. Det här är något du har velat ha länge, men det har varit för dyrt. Det är fortfarande för dyrt egentligen, men nu är det i alla fall ekonomiskt försvarbart.

Vågen 23/9-22/10

Du är väldigt arg på en när släkting för att hen slarvar så mycket. Du vet att om personen ifråga tar tag i sina problem och strukturerar sin vardag istället för att gnälla så skulle livet bli enklare. Tyvärr lyssnar inte din släkting på dina råd.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är förvånansvärt snabb idag när det gäller att tacka ja till en inbjudan. Det här är något du längtat efter och du tänker minsann inte spela svårflirtad. Kvällen handlar om praktiska göromål och en del semesterplaner.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är selektiv när det gäller dina vänner just nu. Du har gått på en del nitar den senaste tiden och du tänker inte ta några risker. En kollega kommer med ett förslag som verkar både smart, praktiskt och ekonomiskt fördelaktigt.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen handlar om att vara i form och om att ge järnet. Du kan bli lite lat när ingen står med piska över dig, men när du försöker smita undan mindre roliga uppgifter så inser du att det finns någon som håller ett öga på dig och som inte tänker låta dig fuska.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns massor av positiv energi i ditt horoskop den här torsdagen. Du har mycket du vill hinna med och du tänker inte låta några småhinder på vägen förstöra för dig. Den här dagen passar bra till en långlunch med en vän eller kollega.

Fiskarna 19/2-20/3

Det är sällan du unnar dig något lyxigt och dyrt, men idag funderar du verkligen på att skämma bort dig lite extra. Du har slitit hårt de senaste veckorna så du tycker att du förtjänar att bli bortskämd. Kvällen bjuder på en överraskning som har med en barndomsvän att göra.

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons