Tisdag 4/10

04 okt, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir annorlunda och rolig. Du är i ett lyckorus utan att veta riktigt varför. Det finns en nyförälskelse i ditt horoskop som lika gärna kan röra sig om en hobby, ett intresse som en person. För dig är det viktigaste att få känna passion.

Oxen 20/4-20/5

På tisdagen flyter det mesta på och det känns som du har bra kontroll på det du gör. Under eftermiddagen blir du irriterad på en familjmedlem som inte drar sitt strå till stacken. Du tycker att den här personen är lat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen bjuder på ovanligt många prövningar, men många av dem är roliga och utmanande. En chef visar dig sin uppskattning och du blir både smickrad och generad på samma gång. Under kvällen är det en hobby som gäller.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att säga nej till en person som du håller mycket av men som tenderar att utnyttja dig för sin egen vinning. Det är inte det att du inte märker att du blir utnyttjad, det handlar om att du kommer på dig själv att göra alla tjänster med iver och glädje.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det händer mycket i ditt liv just nu och det gäller att tänka sig för så att du inte begår några misstag. Under den här tisdagen får du information om något som på sikt kan vara en väldigt prisvärd investering.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om barn och djur. Du umgås frivilligt eller under tvång med personer som är yngre och vildare än dig. Under dagen får du flera roliga förslag på aktiviteter till helgen. Här gäller det att välja med omsorg.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen har du mycket att tänka på. Det handlar om ekonomi och siffror, i alla fall i början av dagen. Under eftermiddagen finns det mer utrymme till kreativitet och nytänkande. Under kvällen kan du få problem med en släkting som inte vill släppa taget.

Skorpionen 23/10-21-11

Du genomgår en tranformation idag och det får många av dina kollegor att höja på ögonbrynen. Från att ha varit egensinnig, bångstyrig och fantasifull klär du i dig rollen som korrekt medarbetare som rättar sig i ledet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganska tråkig dag där du inte gör så mycket. Ibland måste det finnas vardag för att man ska känna glädjen när något är annorlunda och spännande. Just nu är det mycket vardag i ditt liv och du är lite för trött för att orka med aktiviteter på kvällarna.

Stenbocken 22/12-19/1

Ditt humör pendlar mycket just nu. Det går från glad till irriterad till ledsen. Det är Månen som gör dig så här lynnig. En kollega försöker muntra upp dig. Han mår bättre om du mår bra. Han bryr sig mer om dig än du tror.

Vattumannen 20/1-18/2

Du känner frihet och glädje just nu. Det handlar om en möjlighet att få göra vad du vill utan att anpassa dig efter andra,. Även om du saknar din familj och dina vänner så trivs du bra med den här rörelsefriheten. Du njuter verkligen av livet den här tisdagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Att be om ursäkt kanske är väl ödmjukt, men du kan visa att du ångrar dig i dina handlingar. Bli bättre på att lyssna och gå inte in i försvarsställning så fort du hamnar utanför din komfortzon så kommer saker går bra idag.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons