Onsdag 5/10

05 okt, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har en del att ta igen den här onsdagen och det går inte riktigt så som du tänkt dig. Som tur är så Har du en ganska bra plan för hur du ska lägga upp arbetet och den innefattar en del motgångar. Kvällen bjuder på en mysig stund tillsammans med en vän.

Oxen 20/4-20/5

Du tar det lugnt på dagen den här onsdagen. Även om du har mycket att göra så tänker du inte stressa ihjäl dig. Du lägger upp arbetet med tanke på resten av veckan och du är metodisk i ditt tillvägagångssätt. På kvällen är du social och på ett gott humör.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen bjuder på trevliga nyheter och en del hårt slit. Just nu är det högt tempo på jobbet och en hel del sjukdomar som ställer till det för dig. Genom att fokuserat får du mer gjort än om du börjar lite här och lite där.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en mängd olika faktorer att ta hänsyn till idag så det kanske inte blir exakt så som du tänkt dig. Det verkar som du går en utbildning av något slag för ditt horoskop visar på lärande och utveckling.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vet verkligen inte vart gränsen går ibland. Idag är du väldigt provocerande och det gör att du startar en konflikt med en kollega helt i onödan. Det är en kombination av tristess och mycket tungt arbete som gör dig så här retsam.

Jungfru 23/8-22/9

Du ifrågasätter något som din chef fattat beslut om. Det blir en diskussion och din chef blir irriterad på att du lägger dig i. När han sedan upptäcker hur rätt du har så ber han om ursäkt vilket du tycker känns skönt.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir stressig på många sätt. Det handlar både om känslomässig stress och om fysisk stress. Dels är det mycket att göra på jobbet och dels så blir du hopsatt med en person som väcker många starka känslor inom dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir lite tråkig, den person du vill umgås med håller sig undan och det finns inget naturligt sätt för dig att följa efter utan att det blir uppenbart vad du vill göra. Det här är en knepig situation som kräver en kombination av eftertanke och tur.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en fråga som du vill ställa till en kollega, men du vet inte hur du ska klämma fram den utan att det låter fel. Du är väldigt nyfiken av dig just nu och det gör att du nosar upp den ena nyheten efter den andra och nu vill du få ryktena bekräftade.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att försöka hamra in kunskap på ett eller annat sätt. Det blir tung och motigt, men samtidigt så vet du att det kommer att gå vägen om du bara försöker. Kvällen handlar om flirt och om romantik. Som singel är du verkligen i ditt esse.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är lugn och harmonisk vilket passar bra idag eftersom det är en ganska rörig dag. Du undersöker olika möjligheter till att utveckla och förändra ett projekt som ligger dig varmt om hjärtat. Den här dagen finns det även utrymme för lite shopping.

Fiskarna 19/2-20/3

Du får som du vill i ett visst sammanhang och det gör dig nöjd på samma gång som du misstänker att det var lite väl enkelt att driva igenom din vilja. När det gäller kärlek bidar du din tid. Du vet att det finns något som är värt att vänta på.

 

https://www.elle.se/manadens-horoskop-oktober-2016/

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons