Torsdag 6/10

06 okt, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen blir en livfull och händelserik dag som kretsar kring en liten person. Det kan vara ett barn eller en tonåring. Dagen går fort och du känner riktigt hur timmarna flyger iväg, du vill aldrig att den här dagen ska ta slut.

Oxen 20/4-20/5

Du undrar över en person och hur han eller hon tänker. Som det är nu får du inget riktigt grepp om den här personens karaktär och det gör dig nervös. Han eller hon är en flexibel människa som anpassar sig efter situationen vilket gör honom/henne så svår att läsa av.

Tvillingarna 21/5-20/6

Genom att inte bestämma över andra lyckas du få dina kollegor att samarbeta. Det är också svårt eftersom det riktigt kliar i dig att göra din röst hörd. Kvällen handlar om ett initiativ som du bör ta om du ska få lugn i själen.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här dagen får du möjlighet att se vad som händer inom ett projekt som du vanligtvis inte har tillgång till. Du har hela tiden tyckt att det verkar spännande med de här arbetsuppgifterna, men nu är du får en inblick är du ganska nöjd med att ett inte ligger på ditt bord.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att förhandla snarare än om att driva igenom sin vilja. Du vet att du kan tvinga om du måste, men du vet också att det sannolikt kommer att ge ett sämre resultat än om din kollega frivilligt tar på sig den här uppgiften.

Jungfru 23/8-22/9

Du är envis och det hjälper dig idag. Du stöter på ett problem som vid första ögonkastet verkar olösligt, men som du bryter ned i mindre delar och löser dem var och en för sig som ett pussel och då går det inte bara bra, det går över förväntan.

Vågen 23/9-22/10

Du undrar en del över vad en person egentligen tycker och tänker. Han eller hon är ganska svårläst och därför blir du lite misstänksam. Bli inte det. Din kollega är bara blyg och svårt att ta för sig i större grupper, du måste ge den här personen tid att växa.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag vill du mer än du vågar och det irriterar dig. Du vill gärna ge ett självsäkert intryck, både när det kommer till förhandlingar, relationer och jobbet. Idag hamnar du i en situation där din stolthet sätter sig på tvären och hindrar dig från det ditt hjärta vill uppnå.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en lättsam torsdag där fokus ligger på att ha kul snarare än på att jobba. Kanske är du på semester eller ledig, du gör i vilket fall som helst inte särskilt mycket nytta den här dagen. Kvällen blir rolig och innehållsrik.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en tung dag arbetsmässigt sett, men dina kollegor lyckas lätta upp stämningen och få dig att skratta och ha kul ändå. Under dagen får du en ganska närgången fråga som förvånar dig lite, men du väljer att svara ärligt på den.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en lång och väldigt intressant dag. Du lär dig massor av nya saker, får nya idéer och skapar riktigt bra resultat. Under dagen möter du en person som du håller mycket av men inte ser så ofta och det är roligt att se honom/henne igen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är förvirrad och ledsen. Saker går inte som planerat för dig och därför drar du dig lite inom ditt skal. Det har varit en tuff period där det har hänt en massa saker och nu måste du styra upp ditt liv på bästa sätt.

 

https://www.elle.se/manadens-horoskop-oktober-2016/

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons