Fredag 7/10

07 okt, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen bjuder på en hel del roliga evenemang, men frågan är om du kan välja emellan dem eller om du försöker hinna med allt. Försöker du hinna med allt kan det bli rätt så stressigt och då är riken stor att du inte får samma behållning av kvällen som du skulle kunna få.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen bjuder på variation både privat och jobbmässigt. Du har kontakt med en vän som du inte sett på länge och det blir ett trevligt återseende. Under den här dagen passar du på att lyssna lite med din vän om hur det egentligen står till.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är lite orolig att ditt budskap inte når fram för att du är för vag. Du brukar försöka vara tydligare med hur du menar, men just idag har du svårt för det eftersom det står en person och lyssnar som inte ska få höra någonting.

Kräftan 21/6-22/7

Du på strålande gott humör idag och det märks på ditt sätt ta dig an en person som du tycker om. Du flirtar lite, du får honom/henne att skratta och tänka på annat än på problem. Eftermiddagen bjuder på fysisk aktivitet av något slag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är inne i ett bra flöde just nu och du är nöjd med de resultat som du uppnår. Det ända du skulle vilja ändra på just nu är dina arbetstider som inte riktigt passar ihop med ditt privatliv. Det här är en pågående och segdragen process.

Jungfru 23/8-22/9

Du är försiktig i dina uttalanden just nu. Det handlar om att du inte vill skrämma en person som du inte känner så väl genom att vara lite väl kontroversiell. Du tycker om den här personen och vill gärna göra ett gott intryck på honom/henne.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en ganska omfattande dag där fokus ligger på siffror och försäljning. Det här är egentligen inte din sak eftersom du är mer kreativ konstnär än sifferslav. Under eftermiddagen får du av en slump höra ett rykte som du tycker är skrämmande.

Skorpionen 23/10-21-11

Fredagen blir rolig och lite annorlunda. Du är mer modig och framåt än vanligt idag och det visar sig vara ett genidrag. Att spela kall och svåråtkomlig funkar inte på den här personen som du vill lära känna. Han eller hon gillar varma, raka människor.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du jobbar på bra idag och du förtjänar lite extra godsaker till lunch. Idag finns det fokus och målmedvetenhet i ditt horoskop medan kvällen handlar om att festa och ha kul. Du vill hinna med båda delarna.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en bra fredag där du hinner med att göra en bra insats på jobbet, ha roligt och imponera på samma gång. Ett segdraget bråk kan eskalera idag så håll dig utanför om du har den valmöjligheten. Kvällen bjuder på en riktigt härlig överraskning.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är bestämd i dina åsikter och viker inte en tum vilket kan vara lite förvånande. Du brukar inte vara så här envis, men inflytande från jord gör att inget kan rucka på dina åsikter. Kvällen handlar om god mat och i säng tidigt. Du är trött.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en stimulerande fredag där du fokuserar på att ta hand om människor som står dig nära. Under dagen får du höra något som oroar dig men som du slår bort som lösa rykten. Det här är inget du bara ska vifta bort, det ligger mer i ryktet än du anar.

 

https://www.elle.se/manadens-horoskop-oktober-2016/

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons