Lördag 8/10

08 okt, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en väldigt intensiv lördag som både är bra och dålig. Du träffar personer (antagligen släktingar) som du inte ser så ofta och det rör upp en del känslor hos dig. Kvällen blir raka motsatsen till dagen den blir mysig, lugn och harmonisk.

Oxen 20/4-20/5

Den här lördagen handlar mer om att vila och ta det lugnt än om något annat. Du njuter av att vara ledig även om det finns något som du lovat att vara med på som kommer ta ett par timmar av dagen i anspråk. Glöm inte bort att förbereda något inför nästa vecka.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en rolig lördag som handlar om att vara ut i naturen och umgås med familjen. Är du en stadsråtta  kan för mycket friskluft göra dig trött så se till att inte boka upp aktiviteter för kvällen. Unna dig god mat och miljöombyte den här helgen.

Kräftan 21/6-22/7

Du är inne i en period då dina vänner betyder mer för dig än vanligt. Det är till dem du vänder dig när du känner dig nedstämd och det är där du får tröst och råd. Din familj upplever att du blivit lite distanserad, men det är bara tillfälligt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du ser möjligheter där andra ser misslyckande och det är din största tillgång idag. Du ger inte upp även om det går trögt utan du driver din vision framåt bit för bit. Kvällen blir rolig, avslappnad och egentligen lite för sen.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen radar upp en hel del projekt som du vill hinna med, men ödet slänger in några jokrar och rör till dina planer rejält. Här gäller det att vara strukturerad och flexibel på samma gång annars blir det en jobbig dag.

Vågen 23/9-22/10

Du trivs med att ha mycket att göra på vardagarna, men när helgen kommer och du är ledig vill du helst inte ens gå upp i sängen. Idag är en sådan dag då du skulle kunna käka pizza och titta på tv hela dagen, men dina vänner har andra planer för din del.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu är helgerna det tråkigaste med ditt liv även om du aldrig skulle erkänna det för någon. Visst har du roliga aktiviteter inplanerade den här lördagen och du ser till att ha full fart från morgon till kväll, men ändå finns det något eller någon som saknas.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tar tag i projekt som blivit liggande och du övar på saker som du vill få stil på. Det kan vara en sport, en hobby eller något liknande som du inte haft så mycket tid över för den senaste tiden. Du tänker mycket på en gammal förälskelse som du stött på nyligen.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns en hel del saker du vill hinna med den här lördagen, men inga av dina aktiviteter är inplanerade på morgonen, då vill du sova ut. En sms eller ett samtal från en bekant gör dig lite upprörd. Kvällen kan bjuda på romantik.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är väldigt noga med sömn och vila idag. Du vet att det varit en intensiv vecka och att du behöver få varva ned för att inte dra på dig någon ovälkommen höstförkylning. Kvällen blir trevlig med god mat och god dricka.

Fiskarna 19/2-20/3

Du harsvårt att säga nej till en person som ber dig om en tjänst. Du kan inte hjälpa att du är svag för honom/henne även om du vet att han/hon aldrig skulle göra detsamma för dig som du gör för din vän.

 

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons