Söndag 9/10

09 okt, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir överraskande lugn och efter en så intensiv vecka kan det nästan kännas lite tomt. Det är bara du eller du och din närmaste familj den här dagen vilket gör att du får massor av tid att fundera över din framtid.

Oxen 20/4-20/5

Du tar en dag i taget just nu och det trivs du med. Veckorna och vissa helger är visligen fullbokade, men när du är ledig så vill du slippa att göra något särskilt, du vill du bara njuta av nuet, umgås med vänner och shoppa lite.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en väldigt intensiv söndag där tonvikten ligger på fysiskt arbete och en hel del utomhusvistelse. Du har en massa projekt som du måste hinna med innan vädret blir sämre och det gör att du nästan är tröttare efter helgen än du var innan.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns inga om och kanske i din värld just nu. Det finns bara nuet och du försöker att gå upp i det med själ och hjärta. För dig har det varit mycket planerande den senaste tiden så du har inte riktigt kunna njuta av nuet så som du gör idag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen passar bra för shopping. Du vill införskaffa en ny höstgarderob och just nu kan du göra riktigt bra materiella fynd enligt ditt horoskop. Se bara till att ha en budget för annars finns det inget stopp på dig när du väl går lös i affärerna.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en rolig och omväxlande söndag där fokus ligger på dina vänner. Du har inte så mycket tid att fika och skvallra i veckorna så den här dagen passar utmärkt att uppdatera dig på de senaste händelserna.

Vågen 23/9-22/10

Du tar en dag i taget just nu och det är bra. Om du tänker för lång framåt så får du panik eftersom det är så rörigt i ditt liv just nu. Månen gör dig känslomässigt instabil och du går från glad till arg till ledsen på några sekunder. Det här är en övergående influens.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är glad för att det är söndag och en dag närmare måndag. Även om du tycker det är skönt att vara ledig så finns det något eller någon som drar på jobbet. Du är inte riktigt mogen för att ta kontakt med den här personen utanför arbetstid.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att vara ute så mycket som vädret tillåter Den friska luften gör dig gott och du fattar en hel del beslut undermedvetet den här dagen. När kvällen kommer är du nöjd, trött, glad och mer målmedveten än innan.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen tycks kretsar kring träning. Vissa saker tycker du är roligt, medan andra inte alls är så stimulerande som du skulle önska att det var. Under eftermiddagen får du en fin komplimang som du vårdar ömt. Du blir gladare än du trodde var möjligt för den här komplimangen.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns något målmedvetet hos ditt tecken idag. Du vill verkligen hinna med det du förutsatts dig att göra den här dagen och därför blir varje avbrott irriterande. Kvällen handlar om att ta det lugnt och mysa med familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen bjuder på variation och motion. Du håller igång både för att du tycker det är skönt och för att det är ett sätt att rensa tankarna. Det har varit mycket som surrat i din hjärna den senaste tiden och nu vill du rensa ut det gamla och fokusera på framtiden istället.

 

https://www.elle.se/manadens-horoskop-oktober-2016/

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons