Tisdag 11/10

11 okt, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen bjuder på mycket skratt och en hel del roliga upptåg. Fokus är kanske inte det bästa den här dagen, men du har kul och timmarna går fort. På kvällen ägnar du dig gärna åt en fysisk utmaning av något slag.

Oxen 20/4-20/5

På tisdagen bestämmer du dig för att dra igång planeringen inför den fortsatta hösten och julen. Här gäller det att fundera igenom dina arbetsuppgifter, vad du vill uppnå och vad som krävs för att du ska nå ditt du vill. Det blir en intressant dag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Mars kommer med massor av energi till ditt tecken och det kan behövas eftersom du har haft en släng av hösttrötthet den senaste tiden. Idag känner du att det vänder och att du orkar ta tag i projekt både på arbetet och hemma.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att driva på dig själv för hårt just nu och det märks inte minst på dina resultat. Du presterar inte alls på samma nivå som du brukar göra och det kan bekymra en av dina chefer. Kanske är det dags för dig med en förändring i dina arbetsuppgifter så det blir roligare i vardagen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är väldigt bestämd av dig och det är bra. Genom att vara driven och framåt lyckas du genomför flera olika projekt som annars hade halkat efter. En konflikt på arbetet gör det svårt för dig. Du känneratt du måste välja sida.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen bjuder på variation och en hel del skratt. Det blir en stimulerande dag där Venus lägger in vissa flirtiga inslag vilket lyfter hela den här tisdagen. På kvällen ägnar du dig gärna åt att dagdrömma om framtiden.

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att bestämma dig för vad det är du vill göra och din velighet genomsyrar såväl ditt privatliv som ditt arbete. Det här är Vågens största dilemma. Du har en känsla av att hur du än väljer så kommer du att ångra dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här tisdagen tar du ett steg tillbaka och funderar lite över livet. Det handlar till stor del om vissa val och hur du ska kunna hantera dem utan att de påverkar ditt övriga liv för mycket. Här finns det en hel del saker att ta ställning till.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag tänker du bevisa en gång för alla varför du är bäst. Det kan vara en tävling eller ett projekt som du driver. Du gillar att kunna glänsa och att få mycket uppmärksamhet vilket du får idag. På kvällen passar det bra att ägna sig åt en hobby eller en sport.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen blir en aning stressig, särskilt för sent födda Stenbockar. Du har många olika bollar i luften på samma gång och det gäller att jonglera med säkerhet så att du inte tappar bort något viktigt på vägen. På kvällen tar du dig an en ny utmaning.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är säker på att du kommer att få backning på en uppgift som du lämnat in, men din chef tycker att den är bra och det förvånar dig. På kvällen vill du inte göra något annat än att ägna dig åt en hobby. En familjemedlem blir lite irriterad på din lättja.

Fiskarna 19/2-20/3

Du får inte bli ledsen när det inte går så som du tänkt dig idag. Den här motgången är början på en serie av framgångar så det gäller bara att bita ihop och ta sig igenom den. Det är inte alltid så lätt att se det stora sammanhanget när man är mitt uppe i någonting.

 

https://www.elle.se/manadens-horoskop-oktober-2016/

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons