Onsdag 12/10

12 okt, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen blir vad du gör den till. Den är mer ett oskrivet blad än någon annan dag den här veckan. Här har du möjlighet att vara kreativ, nytänkande och annorlunda. Det enda du bör vara försiktig med är dina fördomar som kan komma att ligga dig i fatet.

Oxen 20/4-20/5

Du har en förmåga att bli besviken på att saker inte blir så som du hoppats. Idag är det tvärtom. Något du verkligen inte förväntat dig inträffar och hela dagen blir magisk. Kvällen handlar om att försöka förstå något som till en början kan vara lite svårt att greppa.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns entusiasm, glädje och en vilja att tänka framåt i ditt horoskop just nu. Solen matar dig med energi och du är oförskämt pigg enligt dina kollegor. Under eftermiddagen fattar du ett väldigt impulsivt beslut som kan komma att visa sig vara genialiskt.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en förmåga att fastna i ett fyrkantigt tänk idag och det gynnar varken dig själv eller ditt arbete. Att tänka utanför boxen, vara innovativ brukar annars vara din grej. Idag handlar mycket i din vardag om trygghet och om det invanda.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du blir lite besviken på en vän som inte hör av sig när hen lovat det. Det är inte första gången det här händer, men din besvikelse blir inte mindre för det. Gör något roligt på eftermiddagen och försök att inte tänka så mycket på den här incidenten.

Jungfru 23/8-22/9

Du vet att du kan vara provocerande ibland och ofta är du det med flit bara för att se vilken reaktion det väcker. Idag är det bra om du istället väljer en låg profil där du inte sticker ut för mycket. Kvällen blir lugn och skön.

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att motivera dig själv att göra saker som du tycker är tråkiga oavsett om det rör sig om pappersarbete, träning eller städning. Du hittar på alla möjliga ursäkt för att slippa undan och sedan får du dåligt samvete.

Skorpionen 23/10-21-11

Onsdagen handlar mest om att se möjligheter och att inte vara rädd för att sticka ut. Som Skorpion är du ofta den som syns och märks vilket du inte har något emot, men just idag föredrar du att hålla dig lite avsides, men det vore bättre om du gjorde tvärtom.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är förälskad, det kan vara i en person, i ett arbete eller i en hobby. När du känner så här går du helt och fult upp i din passion och glömmer allt omkring dig. Din omgivning blir förvånad över hur starkt du känner.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen handlar om att se framåt, ta för sig av de möjligheter som ges och att inte vara rädd för hårt arbete. Under dagen fäller en kollega en märklig kommentar som du inte riktigt får in i ett sammanhang. Sanningen är att hen vill lära känna dig bättre men vet inte hur hen ska ta kontakt.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir ett fasligt rabalder när du säger nej idag. Du brukar aldrig vara den som säger nej, men just idag har du fått nog och det markerar du på det här sättet. Kvällen handlar om att söka besked i en ganska luddig frågeställning.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen kretsar kring olika beslut och möjligheten att se längre fram i tiden än bara just här och nu. Du har mycket ansvar på dina axlar och ibland tycker du att det skulle vara skönt med lite hjälp i allt det här beslutsfattandet.

 

https://www.elle.se/manadens-horoskop-oktober-2016

 

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons