Torsdag 13/10

13 okt, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir inte som du tänkt dig idag, men det blir bra ändå. Du kan bli lite störd över att dina planer ändras, men om du behåller din ursprungliga positiva attityd så kommer det inte vara några problem. En vän väntar på att du ska höra av dig.

Oxen 20/4-20/5

Du är modig och framåt och vågar sticka ut halsen vilket väcker beundran hos dina kollegor. Det är inte ofta människor vågar ställa sig på barrikaden och gå emot cheferna på det sätt som du gör idag. Till och med din chef är imponerad av din övertygelse.

Tvillingarna 21/5-20/6

Att våga är inte detsamma som att göra det visar du idag. Det vet att du skulle kunna vara lite mer framåt för att det gynnar dig, men det är trötthet, likgiltighet och tristess som gör att du inte tar något initiativ idag utan bara går på som vanligt.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns ett mjukt skimmer över ditt tecken just nu som lättar upp de här tunga, kalla höstdagarna. I ditt hjärta är det sommar och det är främst en person som får dagarna att bli lite extra soliga. Som singel drömmer du om kärleken, men har du ett förhållande njuter du av den här känslan i hemlighet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är redo att ta egna initiativ och visa att du har många idéer och visioner. Tänk på att det finns andra, betydligt blygare personer som också behöver få ventilera sina tankar. Om du gör plats för alla kommer dagen bli mer givande än om du tar allt utrymme själv.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att förlåta och att gå vidare. På pappret är det här en enkel sak, men i verkligheten är det betydligt mer komplicerat. Det handlar om att du inte klarar av att släppa taget helt och fullt. Du vill behålla lite av ditt förflutna in i nuet.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir inte så överraskande, men den går fort och det är bra eftersom du planerat trevliga aktiviteter efter jobbet. Du gillar att umgås med dina vänner oavsett om det är fest, en fika eller bara en shoppingtur. Just nu har du inte lika mycket tid att vara impulsiv som du skulle önska att du hade.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är spännande, framåt och väldigt svårläst enligt många av dina kollegor. Själv trivs du med att vara lite mystisk. Du tycker att det skänker lite krydda i vardagen. På kvällen får du ett sms som gör dig väldigt rörd och glad.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Att lyssna är inte din starkaste sida, men idag får du öva på den förmågan. Du verkar delta i en utbildning eller något liknande den här torsdagen och då är det upp till dig hur mycket information som du tillgodogör dig. Kvällen handlar om fysiskt ansträngande aktiviteter.

Stenbocken 22/12-19/1

Du vet vad du vill och du har en plan för att nå dina mål, men så kommer livet emellan. Det är så det brukar se ut så det är bara att anpassa sig, förändra grundplanen till de nya förhållandena och gilla läget. Kvällen blir överraskande trevlig.

Vattumannen 20/1-18/2

Torsdagen blir stressig eftersom det finna en del saker som du borde men inte har hunnit med tidigare i veckan. Här gäller det att jobba rationellt och inte vara räd för att prioritera stenhårt. Under kvällen får du positiva nyheter från en vän eller släkting.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är på ett strålande humör idag och det är ingen som undgår din charm. Det är inte så ofta du släpper loss på det här sättet på jobbet, men när du väl gör det uppskattar dina kollegor din härliga humor och ditt varma leende.

 

https://www.elle.se/manadens-horoskop-oktober-2016

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons