Fredag 14/10

14 okt, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här dagen påminner dig om något om du glömt bort och det gör dig lite ängslig. Redan på morgonen vaknar du upp med en gnagande känsla av att du har missat något väsentligt. Känslan ökar sedan enda fram till det att du kommer på vad det är du missat.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir festlig men intensiv. På dagen har du fullt upp och på kvällen är du antingen bortbjuden, har gäster eller så går du ut och festar med vänner. Det blir en härlig dag där fokus ligger på andra än dig själv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du undersöker möjligheten till en förändring i ditt arbetsschema, men saker går inte som planerat idag. Du blir orolig för att du retat upp en av dina chefer i onödan, men sanningen är den att han respekterar dig för dina beslut och tycker du är stark som vågar fråga.

Kräftan 21/6-22/7

Du är onödigt provocerande idag, det vore bättre om du försökte dämpa dig lite och fokusera på det som är viktigt inte på vad alla andra göra. Kvällen blir mysig och familjebetonad. Du stannar gärna hemma om du har möjlighet till det.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på ett strålande gott humör och du charmar alla du möter. När ett Lejon vill kan hen vara oemotståndlig och den talangen tar du till vara på idag. På kvällen passar det bra med fest och glamour. Du får glänsa som den stjärna du är.

Jungfru 23/8-22/9

Fredagen handlar om att vara konsekvent och att inte ge efter för att någon blir arg eller ledsen. Du vet att det enda sättet att få ett projekt att fungera är att vara stenhård även om det känns jobbigt. Kvällen bjuder på god mat och trevligt sällskap.

Vågen 23/9-22/10

Idag tar du inga risker. Du både dubbelsäkrar och trippelsäkrar något du gör för att du ska slippa grubbla i helgen på om du missat något. Under kvällen kan en diskussion som är lite känslig bli aktuell igen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du får höra nyheter som du inte tror på till en början, men ryktet är envist och biter sig kvar vilket gör att du kollar upp det en gång för alla och det du upptäcker är häpnadsväckande. Det finns inget enkelt svar på hur du ska ta ställning till den här situationen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är på riktigt gott humör den här fredagen. Ditt humör har pendlat lite den senaste tiden men idag finns det både positivt tänkande och massor av energi i ditt tecken. Kvällen handlar om att våga prata om känslor.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här fredagen är du på väldigt gott humör. Du njuter av uppmärksamheten från omgivningen och du passar på att charma alla du möter. Kvällen blir lite annorlunda. Då är det god mat och massor av lek eller dans.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är försiktig med att säga vad du tänker idag. Det har varit så mycket som inte stämt den senaste tiden så nu vill du inte klampa i klaveret av misstag. Du vill ha fakta på fakta innan du yppar dina tankar till någon.

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen ser romantisk ut för nyförälskade Fiskar. Du njuter av värmen och av kärleken. Kvällen blir det du hoppats att den skulle bli. För singelfisken väntar nya äventyr, men inte ikväll då är det hemmamys som gäller.

https://www.elle.se/manadens-horoskop-oktober-2016

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons