Lördag 15/10

15 okt, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir ganska intensiv. Du tampas med ett nygammalt problem och delar av dagen känns du som du hamnat i ett ekorrhjul där allt bara snurrar runt och runt. På eftermiddagen unnar du sig något riktigt lyxigt som bara är för dig.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en intensiv lördag. Under dagen har du fullt upp med diverse projekt i hemmet och på kvällen är det fest eller släktmiddag som gäller. Du har trevligt, men samtidigt är du väldigt trött. Du känner att du behöver få sova ut någon dag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns något i din närhet som skapar förvirring. Det kan vara en person från det förflutna som plötsligt dyker upp, ett missförstånd som blir aktuellt igen eller ett problem som är relaterat till pengar. Den här lördagen bestämmer du dig att en gång för alla få slut på det här dilemmat.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en bra lördag där fokus ligger på familj och på vänner. Du har inte så många projekt inplanerade utan det mesta handlar om att ta det lugnt och mysa. Kvällen kretsar kring att planera julen eller nyår.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du firar någon idag och du vill att allt ska vara perfekt. Sluta ha så höga krav på dig själv, satsa på att det blir trevligt istället för att maten är fantastisk men du är sönderstressad. Ibland måste du tillåta dig att lägga ribban lite lägre.

Jungfru 23/8-22/9

Du vågar lite mer än vanligt den här lördagen. Särskilt om det handlar om känslor. Jungfrun är egentligen en väldigt passionerad person, men ibland kan hon dölja sin eldighet bakom en korrekt yta.

Vågen 23/9-22/10

Du har en förmåga att säga plumpa saker idag och risken är hög att du trampar någon på tårna av misstag. Det bästa vore om du höll dig lite mer i kulisserna och låter andra få ta plats. Idag är det bättre att vara en iakttagare än en scenaktör.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har tur med det mesta idag så passa på att ta sätta tänderna i omöjliga projekt och knepiga kärleksdilemman. Oavsett vad du väljer att ta dig an så kommer utgången att var en succé. Inget kan stopp dig just nu.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Vad du vill och vad du får är inte nödvändigtvis samma sak idag. Du har ambitiösa drömmar som innefattar fler personer än dig själv, men risken är stor att de här andra personerna har egna drömmar som inte alls överrensstämmer med dina.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen börjar riktigt mysig. Du har några måsten som du vill ta tag i, men det mesta kretsar kring att bara ta det lugnt och vara. På eftermiddagen/kvällen är det vänner eller släkt som gäller. Det verkar vara en fest på gång.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tror inte dina öron idag. Det en vän säger till dig kan omöjligt stämma. Hur du än vrider och vänder på den här situationen så är det en pusselbit som fattas. Kvällen bjuder på mycket mys och låg aktivitet.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vet vad du vill och det är bra. Genom att vara väldigt fokuserad klarar du av de flesta utmaningar som dagen bjuder på. Du verkar hålla på med en sport eller något liknande. Kvällen kan bli riktigt romantisk och du bara bjuder till.

 

https://www.elle.se/manadens-horoskop-oktober-2016

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons