Söndag 16/10

16 okt, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen överväger du något som kan ha konsekvenser för ekonomin en bra bit framöver. Det kan vara ett nytt arbete, om du ska ta semester eller om du måste vara hemma för att du är sjuk. Oavsett hur du väljer så gäller det att snåla med utgifterna framöver.

Oxen 20/4-20/5

Den här söndagen blir varierande och bjuder på en hel del frisk luft. Du passar på att träffa vänner som du inte ser så ofta och du roar dig gärna med pyssel i trädgården, långpromenader eller en utomhussport av något slag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en risk att du begår ett misstag idag när du väljer att anförtro en vän en känslig nyhet. Du vet att den här personen har svårt att hålla tyst samtidigt som du vill testa hur lojal hen egentligen är. På kvällen försöker du undvika något som du egentligen bör göra.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lugn och harmonisk idag vilket gör att dina vänner och din familj gärna umgås med dig. Den senaste tiden har ditt humör varierat rejält, men just idag finns det bara positiva aspekter i ditt horoskop. En bra dag för alla former av hantverk och hobbys.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vet vad det är som har gått fel mellan dig och en släkting, men frågan är om du är beredd att svälja din stolthet och be om ursäkt. Du anser att den här situationen är båda parters fel och det svider i dig att vara tvungen att ta första steget.

Jungfru 23/8-22/9

En granne eller en ytlig bekant få för sig att droppa förbi på ett högst ovälkommet besök. Det är inte det att du ogillar personen ifråga. Det handlar om att du vill vara ifred och inte har lust att vara social med människor som du knappt känner.

Vågen 23/9-22/10

Oavsett vad du väljer att göra idag så finns det kreativitet och nyskapande i ditt horoskop. Om du arbetar med händerna så trollar du fram magiska kreationer oavsett om du lagar mat, fixar i hemmet eller ägnar dig åt en hobby.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen ägnas åt kärlek och passion. Det finns mycket eld i ditt tecken just nu, frågan är om du lyckas skapa harmoni i dina relationer eller om det blir mer känslomässig berg och dalbana. Som singel är du både flirtig och tillgänglig idag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är rädd för att du har begått ett fruktansvärt misstag, men du vet att det faktiskt kan se värre ut än det är. Om du bara har lite is i magen så kommer den här situationen att reda ut sig på ett oväntat och elegant sätt. Ibland måste man ha tillit till ödet.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är på hugget idag och du roar dig själv med att gnabbas med en familjemedlem. Din släkting är inte alls lika road av din bitskhet som du är. Kvällen bjuder på värme, vänskap och på hemligheter som äntligen kommer fram.

Vattumannen 20/1-18/2

Du ägnar dig gärna åt en hobby idag. För dig är det avkoppling att komma iväg ett par timmar helt för dig själv, lång borta från familjen och vardagsbekymmer. Du funderar en del över jul och nyår den här dagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en intensiv dag där fokus ligger på att hinna med många mindre projekt. Mycket handlar om att göra om hemma och att mysa till det inför hösten. Kvällen bjuder på sällskap i form av gamla vänner och roligt skvaller.

 

https://www.elle.se/manadens-horoskop-oktober-2016

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

Annons