Måndag 17/10

17 okt, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en intressant måndag eftersom du börjar om från början med ett projekt som du kommit rätt så lång med. Du inser att du behöver hjälp, men för att få det måste var villig att kompromissa med om alla idéer och då är det enklare att starta om.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir jäktig, det finns så mycket som du vill hinna med, men du har inte tid med alla projekt som du vill fullborda. Under eftermiddagen får du intressanta nyheter från en vän. Kvällen handlar om du ska skämma bort dig själv lite extra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du funderar mycket över olika alternativ idag. Du står inför en mängd val där alla har för och nackdelar. Här gäller det hitt den väg som ger flest fördelar och minst negativ påverkan. Ett beslut som tål att tänka på.

Kräftan 21/6-22/7

Månen gör dig mer impulsiv än vanligt. Du handlar innan du tänker och i vissa fall kan det få konsekvenser. En chef är lite irriterad på dig och du blir ledsen över hens korta tonfall. Kvällen bjuder på hemmamys.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en intensiv dag med många monotona inslag. Som Lejon har du extra svårt att stå och bara nöta på en enskild uppgift. Du blir lätt uttråkad och när du är det så tenderar du att slarva. Här gäller det att bita ihop och hålla ut.

Jungfru 23/8-22/9

Du är på strålande gott humör fast det är måndag. Det finns något eller någon du längtat efter lite extra den här helgen och nu när det är vardag igen får du frossa i den här uppgiften eller den här personens sällskap.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en varierande måndag där många uppgifter handlar om att våga vara lite annorlunda. Genom att sticka ut märks du mer och då finns det en möjlighet att du uppmärksammans av de högre cheferna.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är arg och besviken på en vän som inte håller sin del av ert avtal. Du vet att den här personen ofta är opålitlig, men i just det här fallet trodde du att du kunde räkna med hens hjälp. Under eftermiddagen kan du göra fina fynd som har med utseendet att göra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är kreativ idag och du ägnar dig åt arbetsuppgifter där du kan få utlopp för den här sidan. Det kan vara något pyssel, ett hantverk eller att bygga något på plats. Under kvällen har du möjlighet att testa en ny idé som har med ett fritidsintresse att göra.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir ganska seg och du är tröttare än du borde vara. Hösten har slagit sin klor i dig och du känner att du aldrig blir riktigt pigg. Det bästa är om du försöker komma ut i friska luften lite mer. Är det sol är det extra viktigt eftersom Solen ger dig välbehövlig energi.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är jäktad den här måndagen. En arbetsuppgift har halkat efter och det påverkar inte bara dig utan alla dina kollegor. Nu är det upp till dig att försök komma ikapp och det är både stressigt och psykiskt påfrestande.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här måndagen blir överraskande trevlig. Du njuter av dina vänners sällskap och du hittar ett lagom tempo på jobbet som inte är allt för stressigt, men som ändå ger resultat. Kvällen blir senare än du tänkt dig. En hobby drar ut på tiden.

 

https://www.elle.se/manadens-horoskop-oktober-2016

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons