Tisdag 18/10

18 okt, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har svårt att ta till dig av de praktiska råd som du får idag. Du vet att det är kloka ord du får höra, men du föredrar ändå att gå din egen väg och göra dina egna misstag. Kvällen blir trevlig. Du umgås med dina vänner.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir inte som du tänkt dig, men den blir bra ändå. Du har fult upp den här dagen och fokus ligger på att få alla detaljer rätt. Under eftermiddagen kan en chef avbryta dig för att ha ett möte och det ställer till din tidsplan rejält.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under tisdagen är det bra om du håller dig till fakta. Om du har för vilda teorier kan det ställa till mer problem än det löser. Du bör vara noggrann med detaljer och dubbelkolla allt du gör så att du inte glömmer något väsentligt.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen bjuder på en hel del utmaningar. Mycket handlar om dig personligen, men det finns också några utmaningar som är rent arbetsrelaterade. På kvällen väntar en trevlig överraskning. Du får chansen att umgås lite privat mer med en kollega

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns något stressat över ditt tecken idag. Det är som om du inte har tiden att ordna med detaljer i olika uppgifter som du har. Det mesta blir lite slarvigt och ogenomtänkt. Du är inte nöjd med din prestation. På kvällen tröstar du dig med lite vardagslyx.

Jungfru 23/8-22/9

Du är på gott humör idag och det märks inte minst på ditt sätt att hantera kritik. Vanligtvis är Jungfrun väldigt känslig mot allt som kan uppfattas som negativt. Men idag så rycker du på axlarna och tar bara åt dig av de delarna av kritiken som du tycker är befogad.

Vågen 23/9-22/10

Det finns något väldigt provocerande över dig idag. Du brukar inte vara så här retsam, men ett inflytande från en av de större planeterna gör ditt humör lite nyckfullt. Du kan inte låta bli att fälla en del syrliga kommentarer.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att ta den möjlighet som du blir erbjuden. Du inser att du har en chans att komma en person lite närmare idag. Hen och du är i samma grupp i ett projekt och du har chansen att visa precis hur charmig du kan vara.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är stressad idag och det märks på ditt sätt att snäsa av en vän som vill ha ditt råd. Du brukar aldrig vara så här kort i tonen och din vän blir besviken. Det är bra om du ber om ursäkt när du lugnat ned dig lite.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en trevlig tisdag där du blir positivt överraskad av vissa personer. Fram till lunch är allt som vanligt med sedan bryts mönstret. Det kan vara en kurs, ett studiebesök eller ett grupparbete som gör eftermiddagen så trevlig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är arg på att en vän inte vill hjälpa dig med ett projekt. Du vet att din vän har fullt upp med sig själv just nu, men du vet också att du hade offrat mycket för att hjälpa din vän. Kvällen blir lättsam och social.

Fiskarna 19/2-20/3

Du oroar dig för mycket över saker som du ändå inte kan påverka. När det gäller den här typen av situationer är det bara att ha is i magen och avvakta. Kvällen blir rolig, annorlunda och utmanande. Du testar dina gränser.

 

https://www.elle.se/manadens-horoskop-oktober-2016

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons