Onsdag 19/10

19 okt, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du är ganska bestämd av dig både när det gäller vad du vill och hur din vardag ska se ut. Idag ifrågasätter en del av dina vänner ett beslut som du fattar och du inser att du kanske har gått lite för långt i dina ambitioner.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir stillsam men trevlig. Du pysslar tillsammans med en vän och ägnar dig åt saker som både är kreativt utmanande och som kräver en del logistik för att få ihop. Du får skapa samtidigt som du måste hålla dig till en relativt strikt tidsplan.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under onsdagen har du en hel del saker att tänka på. Du är stressad eftersom du vet att du ligger efter inom vissa områden, samtidigt så kräver de här projekten så stor noggrannhet att du inte kan stressa på dem.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en ganska tråkig inledning på onsdagen. Det är många av dina kollegor som har svårt att hålla sams och det ständiga gnabbet går dig på nerverna. Under eftermiddagen får du goda nyheter som gör dig på gott humör.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att våga ta för sig i olika sammanhang. Genom att inte rygga för utmaningar visa du både dig själv och dina chefer att du är en kraft att räkna med. Det finns en indikation i ditt horoskop att du håller på att bli dålig så därför kan det kännas segt att skruva upp tempot just idag.

Jungfru 23/8-22/9

Du undersöker olika möjligheter att förbättra och effektivisera ditt arbete. Som jordtecken är du ganska lat, även om du aldrig ryggar för hårt arbete. Du vill hitta smartare sätt att jobba som både spar din tid och din energi. När det kommer de här områdena är du väldigt innovativ.

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att hålla tiderna idag trots att du räkna med goda marginaler. Det beror på att du har oddsen emot dig och det gör det extra svårt att hinna med. Under eftermiddagen får du hjälp av en kollega som ligger bra till med sina uppgifter.

Skorpionen 23/10-21-11

Onsdagen handlar om att hålla ett lagom högt tempo hela dagen. Genom att inte stressa kommer du kunna prestera bättre. På det personliga planet är det kaos. Du känner dig sviken av en vän som inte visat sig så lojal som du hoppats på.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är väldigt svår att förstå sig på just nu och det beror på att det finns rätt så stora förändringar i ditt horoskop att du inte själv hänger med i svängarna alla gånger. Vissa dagar känner du dig som en udda pusselbit som inte passar in någonstans.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen blir lite stressig. Du inser att du inte har hängt med i några av de uppgifter som du fått och nu gäller det att höja tempot. Som det jordtecken du är så har du svårt med stress. Kvällen blir lagom jobbig och väldigt social.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vet att du hela tiden har en tendens att gå lite för långt, men samtidigt så kan du inte låta bli eftersom det ligger i din natur att väcka uppmärksamhet. På jobbet har du svårt att förstå hur en av dina kollegor tänker. Hen saknar både initiativ och nyfikenhet.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en bra onsdag där fokus ligger på att få mycket gjort på förmiddagen eftersom eftermiddagen ägnas åt en kurs eller utbildningar av något slag. En kollega kommer med massor av skvaller, men du vet inte vad du ska våga tro på.

https://www.elle.se/manadens-horoskop-oktober-2016

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons