Torsdag 20/10

20 okt, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På torsdagen är det bra om du äntligen tar tag i ett projekt som du inte kommit ikapp med på hela veckan. Du tycker att just den häruppgiften är lite tråkig därför skjuter du den framför dig hela tiden. Kvällen ägnas med fördel åt sport.

Oxen 20/4-20/5

Du är inte en person som brukar springa omkring med skvaller, men när det serveras smaskiga nyheter kan du inte låta bli att lyssna. Under dagen har en kollega en massa matnyttigt skvaller med sig från ett möte eller en kurs.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en ganska långtråkig dag, särskilt för tidigt födda Tvillingar. Du orkar inte riktigt med den här hösten och du har svårt att hitta motivation både i privatlivet och på jobbet. Vad du behöver är en riktig skämma bort dig själv kväll.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en lite långtråkig dag där du kommer på dig själv med att sakna någon väldigt mycket. Det finns en person som ständigt är i dina tankar, men som du har svårt att hinna träffa så ofta som du skulle vilja.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag mår du toppen. Under den här dagen har du ovanligt roligt. Du ägnar dig åt att umgås med en vän, shoppa onödig lyx och skvallra med en kollega. Det som det finns minst tid över för är själva arbetet, vilket kan irritera en och annan kollega.

Jungfru 23/8-22/9

Du är inte på humör för undanflykter idag. När din kollega för andra gången i rad kommer med en genomskinlig ursäkt så blir du arg på riktigt. Det är inte ofta som jordtecknen blir ordentligt arga, men när du väl blir det så exploderar världen omkring dig.

Vågen 23/9-22/10

Du lyssnar på en person som ständigt får dig att bli nervös. Den här vännen eller kollega har en förmåga att röra till allt i sitt liv, särskilt arbetet. Idag har hen överträffat dig själv och du är genuint oroad för vad hens slarv kan leda till.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir inte alls som du tänkt dig. Du hade hoppats på en gemytlig dag full av skratt och trevligt sällskap, istället inser du att du har hamnar mitt i en såpopera utan att veta om hur det gick till och att du är en av huvudrollinnehavarna.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är försiktig med vad du säger och till vem du anförtror dig. Du gick på en nit tidigare i höst som innebar att du litade på fel person och sedan dess är du lite misstänksam. Under eftermiddagen får du mer arbete inom ett område som du hoppats slippa jobba med.

Stenbocken 22/12-19/1

Du tar små steg i rätt riktning idag, i alla fall om du söker nya vänner. Du är plötsligt högintressant för flera personer som mer än gärna söker upp dig och pratar med dig. Kan du bara komma över din blyghet och ta för dig lite mer kan det blir en riktigt spännande dag.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns gränser för vad du tål när det gäller vissa personer. En kollega har en förmåga att säga dumma saker, be om hjälp i tid och otid samt hela tiden vara allmänt lat. Nu har du fått nog av den här personen och idag säger du ifrån på skarpen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är försiktig med att ta för mycket initiativ idag. Du håller dig gärna i bakgrunden och iakttar hellre än att vara den som syns och hör mest. Trots att du är diskret så finns det en och annan som du inte kan låt bli att försöka blir lite närmare vän med.

 

https://www.elle.se/manadens-horoskop-oktober-2016

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons