Fredag 21/10

21 okt, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du blir lite förvirrad av att en person försöker få dig att bli intresserad av hen. Du har aldrig tidigare märkt ett intresse på det sättet från den här personen därför blir du något ställd när det står klart för dig att hen är ute efter mer än en vänskap.

Oxen 20/4-20/5

Idag myser du hela dagen. Du skojar och har kul med många olika personer samtidigt. Under dagen så passar du på att försöka få lite bättre kontakt med en kollega som glidit ifrån dig. Under kvällen är det hemmamys och skvaller som gäller.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är ganska nöjd med din situation. Utan att överdriva så tycker du att du gjort en bra insats i ett projekt den senaste tiden och du förväntar dig att få en hel del beröm för din prestation. Du kan bli lite förvånad när saker inte går så som du hoppats på.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen lovar mycket och det blir precis så roligt som du hoppats på. En vän är på strålande humör och när hen är så här så är hens charm oemotståndlig. Du njuter av att umgås med den här personen oavsett om ni bara är vänner eller ett par.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att hålla en hemlighet och egentligen skulle du undvika att försätta dig i en situation där du tvingas att hålla tyst. Tyvärr är du naiv och kliver rakt in i ett getingbo av intriger där alla förväntar sig att du ska ta deras parti.

Jungfru 23/8-22/9

Du är inte alls så drivande som du skulle kunna vara i en viss fråga. Just nu är du väldigt trött och har svårt att hitta motivationen, ens för projekt som du brinner för. Under kvällen kan nyheter om en vän få dig att fundera över framtiden.

Vågen 23/9-22/10

Du är svår att charma idag. Du har tidigare gått på den här personens lögner men erfarenheten gör dig vis och idag sätter du upp en stålsköld mot hens charm. Du tänker inte låta dig utnyttjas igen, det är du för stolt för.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här dagen handlar om att ha kul, flirta och njuta av nuet. Du är lite trött på en vän som ständigt tycks söka upp konflikter eller skapa dem allt eftersom det passar personen ifråga. Därför väljer du att umgås med en annan kompis som är betydligt mindre benägen att intrigera.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns något spontant och roligt över ditt tecken idag. Du gör lite det som faller dig in utan att ta hänsyn till om det är passande eller inte. Det är den här typen av beteende som kan irritera människor, men som samtidigt gör dig så oemotståndlig.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en förvånansvärt bra fredag där fokus inte ligger på arbetet utan på de sociala bitarna i ditt liv. Du känner dig lite modigare än vanligt och vågar sticka ut haken lite. Du blir förvånad över den respons ditt beteende får.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen går alldeles för fort för din smak. Det finns en stor risk att du måste arbeta över under kvällen eftersom du inte blir klar med saker som du måste hinna med den här dagen. Eftermiddagen och kvällen bjuder på roliga nyheter och god mat.

Fiskarna 19/2-20/3

Det är bara att erkänna för dig själv att en viss person påverkar dig mer än du egentligen tycker om att hen gör. Den här personen har en lugn charm och en självsäkerhet som gör dig betagen. Tyvärr blir du både fumlig, tystlåten och ibland lite dryg kring personen ifråga.

 

https://www.elle.se/manadens-horoskop-oktober-2016

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons