Lördag 22/10

22 okt, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du är på ett ganska gott humör den här lördagen. Det är som om en börda lyfts från dina axlar och du känner dig mer motiverad och på bättre humör än vanligt. Kvällen kan bli härligt romantisk som du bjuder till.

Oxen 20/4-20/5

Du vet att du inte kommer att få som du vill med en viss person oavsett om du övertalar, manipulerar eller försöker att hota. Den här personen är nästan lika envis som du är så släpp den här frågan för tillfället och lyft den vid en lämpligare tidpunkt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vet att du provocerar idag, men det finns en person som irriterar dig med sitt själförtroende och sin styrka. Egentligen vill du bli sedd och respekterad av din bekant men när hen håller sig undan svarar du med att bli tvär och syrlig istället.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här lördagen får du massor av roliga meddelanden från vänner och förslag på aktiviteter för helgen. Tyvärr är du lite för trött för att orka engagera dig i någonting annat än att ta det lugnt hemma. Kvällen bjuder på lite trivsamt skvaller.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du blir ledsen och sårad när en av dina vänner inte vill lyssna på dig. Du veta att din vän också är sårad, men du tycker att du faktiskt borde få en chans att förklara dig. Kvällen handlar om att träffa vänner. Kanske är det en fest på gång.

Jungfru 23/8-22/9

Du summerar det du vet inför en vän eftersom det är viktigt att uppdatera den här personen på vad som hänt de senaste veckorna. Din vän har av någon anledning varit isolerad från nästan allt social umgänge och nu behöver hen komma i kapp.

Vågen 23/9-22/10

Du tar dagen lite som den kommer. Det verkar inte finnas några direkta planer för den här dagen utan du trivs med att kunna improvisera. Under eftermiddagen får du goda nyheter som rör julen eller nyårsfirandet.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inte särskilt lätt att imponera på men idag gör en vän eller bekant en insats som faktiskt gör dig mållös. Du visste inte att människor kunde vara så osjälviska och uppoffrande som den här personen är idag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du njuter av att vara ledig och tar med största sannolikhet en sovmorgon om det finns möjlighet för det. Skytten är förtjust i att slöa och ta det lugnt. Långa frukostar, mysiga fikapauser är ditt recept på en lyckad helg.

Stenbocken 22/12-19/1

Du vet att du är aggressiv men just nu påverkar Månen ditt humör så att det går upp och ned som en berg och dalbana. Det bästa du kan göra när du mår så här är att hålla dig undan och sura för dig själv. På kvällen vänder det och du känner dig glad och positiv istället.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir precis som du tänkt och det är bra. Din inställning hjälper ytterligare att gör dagen härlig. Du umgås med människor som du trivs tillsammans med utan att egentligen behöva prata. Det räcker med ett tyst sällskap idag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite besviken på en vän som ställer in en resa eller en utflykt. Det handlar om pengar och det vet du, men du tycker att om din vän verkligen ville så skulle hen kunna se till att prioritera att spara till det här och inte lägga pengarna på onödig vardagslyx.

 

https://www.elle.se/manadens-horoskop-oktober-2016

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons