Söndag 23/10

23 okt, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir stressig eftersom många i din närhet är sjuka och behöver din omvårdnad. Det finns en risk att även du känner dig krasslig, men du försöker ändå bita ihop för alla andras skull. Kvällen blir tidig, du är utmattad efter dagens insats.

Oxen 20/4-20/5

Du tar det lugnt, umgås med vänner och har det trevligt. För dig handlar dagen om att bygga broar och att lära känna nya människor. På eftermiddagen ägnar du dig åt något som har med din hälsa att göra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du ä tvungen att hjälpa en bekant eller en släkting med ett projekt eftersom du har lovat, men du är inte på humör för det. Det handlar om något du lovat för länge sedan, men enligt person i fråga är ett löfte alltid ett löfte.

Kräftan 21/6-22/7

Du lägger krut på fel saker idag. Genom att göra saker som du egentligen inte behöver göra alls eller som du utan problem skulle kunna skjuta upp lämnar du ingen eller väldigt lite tid över för det som du borde göra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är arg på en person som inte gör mer för sig själv. Hen har en förmåga att sätta alla andra i främsta rummet medan hen själv aldrig tar sig tid till sina egna intressen. Under eftermiddagen kommer det nyheter som har med din ekonomi och din inkomst att göra.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar för dig idag och det är bra. Det är sällan du skämmer bort dig själv så unna dig lite välförtjänt lyx. Under eftermiddagen får du möjlighet att testa en sport av något slag. Du är egentligen ingen atlet, men det här är något du tycker är kul.

Vågen 23/9-22/10

Det finns mycket du skulle ändra på om du kunde, men just idag är du väldigt nöjd med livet. Du njuter av trevligt sällskap och massor av god mat idag. Lite skvaller får dig att börja längta efter en person som du inte träffat på länge.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en ganska händelselös söndag, men det passar dig bra. Du har en del att tänka på och det är sällan du har tid att göra det. Du funderar mycket över kärleken, vänskap och framtiden. Det finns saker som du kommer att förändra efter den här dagen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är på strålande gott humör idag. Du träffar en person som du tycker om och bara lite kallprat med personen ifråga gör hela dagen bättre. Under eftermiddagen får du en misstanke bekräftad. Det här är information som du kan dra nytta av.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag utmanar du själv och vågar ta ut svängarna. Du gillar att glänsa mellan varven och idag är en sådan dag då du helt enkelt inte nöjer dig med att vara bäst, du vill vara överlägset bäst. En konflikt kan uppstå mellan dig och en konkurrent. Visa att du inte bara är bättre, du är en bra vinnare också.

Vattumannen 20/1-18/2

Du känner dig rastlös och irriterad. Men efter en kortare resa så blir det bättre. Mycket handlar om att komma iväg och komma igång. När du väl är på plats så lugnar du ned dig och njuter av den resterande dagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är ledsen för att en vän inte stöttar dig i ett beslut. Istället är på din familjs sida och det känns inte rätt. Du måste våga stå upp för dig själv även om det är tufft. Under eftermiddagen får en fin komplimang dig att tina upp rejält.

 

https://www.elle.se/manadens-horoskop-oktober-2016

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons