Måndag 24/10

24 okt, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här måndagen blir trevlig på ett stillsamt sätt. Du kanske inte har så mycket att göra, men du håller dig ändå aktiv under dagen med hjälp av mindre projekt. Kvällen bjuder på en trevlig överraskning.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir lite ensam. Efter att ha haft fullt upp under helgen känns det konstigt att var sällskapslös. Även om du tycker det är skönt att själv kunna bestämma ditt tempo så saknar du den sociala biten.

Tvillingarna 21/5-20/6

Ingen märker av din insats idag och det gör dig sur eftersom du tycker att du presterar riktigt bra. Det kan handla om att det finns så mycket att göra att fokus hos dina chefer är på annat än på ditt arbete. Vill du ha uppmärksamhet får du tala om hur bra du är.

Kräftan 21/6-22/7

Undvik att bli arg idag, det kommer ändå inte att hjälpa. Genom att behålla ditt lugn när du kritiserar så blir effekten så mycket större än om skriker och gapar. Kvällen bjuder på en utmaning som har med kokkonst att göra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vet inte varför just du blir utvald till ett speciellt uppdrag, men det är både lite skrämmande och roligt på samma gång. Under den här dagen har du möjlighet att arbeta lite efter eget huvud. Du har ingen som kikar dig över axeln och det tycker du är skönt.

Jungfru 23/8-22/9

Det som händer det händer och det är inget du kan göra åt det. Det hade varit bättre om du faktiskt accepterade din lott i just det här fallet istället för att kämpa emot. Ibland är det bättre att flyta med ödet än att försöka simma motströms.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en lugn start på veckan och det är du tacksam för. Du mår inte så bra du skulle önska så du orkar inte ha ett för högt tempo. Du får möjlighet att köpa något speciellt den här måndagen, det är något du velat ha länge, men fram till nu har det varit för dyrt.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns något ödesbetonat över den här måndagen. Du kan nosa dig till en förändring, men du vet inte att det startar redan idag. Det handlar om vänskap, kärlek och framförallt om ett ganska rejält svek från någon som du litar på.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du satsar stort just nu och det är bra. Ge inte upp bara för att andra inte tror på dig för tillfället. Du vet vad du kan och det är bara en tidsfråga innan andra förstår precis hur unik du är. Kvällen bjuder på hemmamys.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här måndagen startar som alla andra. Du känner diig rätt så nöjd med tillvaron och blir därför förvånad när något sker som får dig att inse att något som du inte ens vågat drömma om kan vara inom räckhåll för dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en ganska intensiv måndag med mycket att göra särskilt på förmiddagen. Du har flera uppdrag som både är tidskrävande och lite krångliga. Under dagen möts du av en chefs beundran och den positiva kritiken får dig att vilja jobba ännu hårdare.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en person som imponerar lite extra på dig även om du inte vill medge det ens för dig själv. Det handlar om en kollegga som du underskattat både när det gäller kompetens, intelligens och hur rolig hen är. Kanske borde du anstränga dig lite mer för att lära känna den här personen.

 

https://www.elle.se/manadens-horoskop-oktober-2016rag

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons