Tisdag 25/10

25 okt, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det finns ett mål med den här dagen och det är att lyckas med något som du misslyckats med en längre tid. Under den här dagen tar du dig an utmaningen lite mer genomtänkt. Du tar det bit för bit. Kvällen handlar om familjen.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir inte riktigt som du tänkt dig, men den blir bra ändå. Du umgås främst med människor som du tycker om och respekterar. Det finns en person som du saknar lite extra den här dagen, men hen och du kommer träffast väldigt snart.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är på strålande gott humör och du ser till att få människor omkring dig att känna sig speciella. Det fina med Tvillingen är att hens charm och hens sociala talanger alltid kan lysa upp den tråkigaste vardagen.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en ganska intensiv tisdag där du resonerar fram till olika förbättringar som har med jobbet att göra. Just nu är du väldigt fokuserad på att få saker att flyta så smidigt som möjligt. Kvällen handlar om ett uppdrag som du tagit på dig frivilligt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Mycket den här tisdagen kretsar kring pengar och ekonomi. Inte ditt favoritämne på något sätt, men ibland måste du bita ihop och ta tag i saker som budget, räkningar och sparande. Kvällen bjuder på trevligt umgänge med vänner.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en ganska tråkig inledning på en annars väldigt bra dag. Det finns en risk att du försover dig eller fastnar i trafiken så att du kommer sent till ett viktigt möte. Här är bara att acceptera fakta och bita i det sura äpplet. Eftermiddagen passar bra till gofika och skvaller.

Vågen 23/9-22/10

Du är väldigt följsam just nu och en del av dina kollegor kan nästan uppfatta dig som att du inte har en egen åsikt. Det är inte sant, du vill bara undvika konflikter genom att inte skylta med det du tycker är fel om det inte är väldigt fel.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är väldigt mjuk och förstående just nu tack vare en emotionell påverkan från Månen. Många av dina bekanta är inte van att se den här sidan av din personlighet, men idag upptäcker du precis hur omtänksam och charmig du kan vara när du vill.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att genomför många tunga projekt. Det blir en ganska påfrestande dag, men samtidigt är du glad att du lyckas ta dig igenom den utan att bli allt för slutkörd. På kvällen ägnar du dig åt en hobby.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har ett mål med den här dagen. Det handlar om att imponera med din kunskap inom ett visst ämne. Du behöver inte imponera, din kollega har redan en väldigt hög uppfattning om dig. Var bara dig själv.

Vattumannen 20/1-18/2

Du får gärna visa att du kan vara framåt i vissa sammanhang. Genom att ta för dig lite mer kan du få det du önskar. Du blir förvånad över hur tillmötesgående dina chefer kan vara. På kvällen över du på något du vill bli bättre på.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns få stjärnor som lyser så starkt som du just nu. Du är svårt att motstå och människor dras till dig som bin till socker. Själv är det bara en person som upptar dina tankar. Det kan vara din älskade, eller en person som du inte vågar närma dig ännu.

 

https://www.elle.se/manadens-horoskop-oktober-2016

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

Annons