Onsdag 26/10

26 okt, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en tuff inledning på onsdagen eftersom du tvingas att hålla ett högt tempo redan från morgonen. Du är van att kunna morna dig lite innan du drar på ytligare en växel, men inte den här dagen.

Oxen 20/4-20/5

Under onsdagen försöker du fokusera på många små projekt. Det kan bli lite jobbigt att hålla alla bollar i luften samtidigt, men om du bara skriver ned en prioriteringslista som du kan bocka av så kommer det att gå bra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvingar dig själv att hålla tyst om något som du egentligen vill berätta om för hela världen. Det handlar om en speciell person som du tycker om och som du vill skryta om. Tyvärr har du lovat din vän att ligga lite lågt när det gäller er vänskap.

Kräftan 21/6-22/7

Du har höga förväntningar på den här veckan därför blir du besviken när du känner dig hängig på morgonen den här onsdagen. Nu har du två val, antingen bita ihop och hoppas att du håller ihop resten av veckan eller vara hemma och hoppas på en snabb återhämtning.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en förmåga att glömma bort vad det är du ska göra. Dina tankar är helt enkelt på annat håll. Du drömmer dig bort till varmare breddgrader eller bort till nästa ledighet. Du vill vara vart som helst utom på jobbet idag. På eftermiddagen ägnar du dig åt en hobby.

Jungfru 23/8-22/9

Du undrar mycket över en person som framstår som lite hemlig för dig. Ena sekunden är hen öppen och spontan, nästa sekund drar hen sig inom sitt skal och verkar otillgänglig på gränsen till dryg. Den här personen slår an en sträng inom dig.

Vågen 23/9-22/10

Du är noga med att vara öppen och ärlig i dina intentioner idag. Genom att inte sopa något under mattan hoppas du på att kunna undvika en konflikt med en ganska tjurig kollega. Tyvärr blir det inte riktigt så som du tänkt dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är redo att möta världen och det gör du med en snabb kommentar och ett leende på läpparna. Just nu är du på ett strålande gott humör och du tar dig an både arbetet och privatlivet med samma goda aptit.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att vara bestämd och inte låta sig köras med vare sig privat eller på jobbet. Du brukar inte vara så väldigt svår att få att hjälpa till, men tänk på att det är en fin gräns mellan att hjälpa till och bli utnyttjad.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir trevlig utan att det händer så mycket. Just nu är du rätt så fokuserad på ett projekt som du ska lämna in så du bjuder inte direkt in till socialt småskvaller. Trots det så samlas människor omkring dig. Du är helt enkelt behaglig att umgås med.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir stressig och väldigt sen. Du satsar på att få igång ett projekt på jobbet, men det möts hela tiden av mindre missöden. Under eftermiddagen och kvällen ägnar du dig åt mer praktiskt arbete och mindre saker som kräver tankeverksamhet.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här onsdagen försöker du hinna med att kombinera både ditt arbete och ditt sociala liv. Det är lite svårt eftersom du har så mycket på jobbet att du knappast hinner med dina vänner så som du skulle önska. På kvällen är du helt enkelt för trött.

https://www.elle.se/manadens-horoskop-oktober-2016

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons