Torsdag 27/10

27 okt, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under inledningen av torsdagen tar du det väldigt lugnt. Du ser till att få sova ut ordenligt och sedan är det lagom aktivitet för dig som gäller oavsett om du arbetar eller är ledig. Du tänker inte stressa ihjäl dig. Kvällen blir mysig och du får intressanta nyheter från en vän.

Oxen 20/4-20/5

Idag försöker du vara positiv, engagerad och tänka framåt. Du har känt dig lite småtrött den senaste tiden och det kan hända att det håller i sig även den här dagen. Under eftermiddagen får du en gnagande känsla av att du gjort ett felaktigt val.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen börjar inte så bra, du känner dig lite krasslig och väldigt trött. Det behövs en massa övertalning från dig själv för att överhuvudtaget ta dig upp ur sängen. Väl uppe går det bättre. Under förmiddagen börjar den värsta tröttheten att ge sig och fram på eftermiddagen är du redo för allt.

Kräftan 21/6-22/7

Idag vill du gärna var med i händelserna centrum, men det kan hända att du inte riktigt får vara med och leka med de stora grabbarna. Du blir lite besviken, men ser till att hitta på egna kreativa projekt istället.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vet att du inte håller dig till ett avtal, men du var emot det här avtalet redan från början så enligt ditt sett att se det så begår du inga fel. Under eftermiddagen ska du undvika att köpa något som vid första anblicken verkar vara ett riktigt fynd. Du kommer att ångra dig.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar framför allt om att försöka visa vem du är. Tyvärr går det inte riktigt hem på det sätt du tänkt dig, men det blir bra ändå. Du får ett positivt gensvar från ett oväntat håll. Ibland bjuder ödet på en överraskning.

Vågen 23/9-22/10

Under den här torsdagen har du siktet inställt på arbetet framför allt. Du vill visa vad du går för och du är inte rädd för att hugga i. Du njuter av att kunna prestera i toppklass. Se bara upp så att du inte sliter ut dig av bara farten.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vet vad du vill och du kommer inte backa undan för någon, När en Skorpion jagar är hen livsfarlig och det är precis vad du är. Du har en kombination av glittrande charm, målmedvetenhet och en sensuell utstrålning som få personer kan motstå.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag vill du inte visa hur ledsen du blir när du inte hamnar i den grupp du vill. Du vet att du är barnslig och inte borde bry dig om sådana här småsaker, men du kan inte låta bli att önska att du hade fått vara med lite coolare personer.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir en dröm och du njuter från morgon till kväll. Till viss del blir det inte alls så som du tänkt dig, men som vanligt kan sanningen överträffa drömmen och du har verkligen kul idag. Du känner dig mer öppen, lekfull och mer flirtig än vanligt. Du vågarta ut svängarna lite extra.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har det inte lätt. Du slits mellan starka viljor och det är svårt för dig att göra din röst hörd eftersom alla andra tycks vara så bestämda i sina åsikter. Det bästa du kan göra är att försöka visa vart skåpet ska stå. När du verkligen vill något så backar du inte undan.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en rolig och omväxlande dag där fokus ligger på lek och skoj snarare än arbete och allvar. Är du förälskad så kommer det att märkas tydligt idag, du visar lite mer öppet hur du känner. Kvällen bjuder på en överraskning.

 

https://www.elle.se/manadens-horoskop-oktober-2016

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons