Fredag 28/10

28 okt, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På fredagen försöker du undvika allt vad arbete heter. Är du tvungen att göra något så går det långsamt och du ser till att förhalar du det så mycket du kan så du ska slippa börja på något nytt. På kvällen är du redo för fest och socialt umgänge.

Oxen 20/4-20/5

Du vet att du inte har en chans att hinna med allt du skulle vilja idag, men gör du en prioritering kommer du att upptäcka att det är många saker du kan skjuta på. Kvällen blir pysslig. Du fixar i hemmet. Kanske förbereder du för en fest.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vet att du ibland backar när du borde vara mer drivande, men du tycker illa om konflikter, särskilt när det inträffar mellan två nära vänner och du hamnar mitt emellan. Kvällen blir rolig och informativ.

Kräftan 21/6-22/7

Du funderar mycket just nu. Du kanske inte visar det så mycket utåt, men så for du är ensam du vänder du ut och in på ett dilemma som du har svårt att komma tillrätta med. Du är inte ens säker på vad du egentligen vill och det gör det ännu mer problematiskt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det är fredag och nu njuter verkligen den här dagen. Trots att du har en hel del att göra så ser du till att h kul på de stunder som du är ledig. Du skämtar, flirtar och är allmänt charmig. Idag har du chansen att skaffa många nya vänner.

Jungfru 23/8-22/9

Du är lite arbetsskygg idag vilket är ganska olikt dig. Det handlar om att det finns en del tråkiga uppgifter som du gärna undviker om du kan. Under den här dagen kan ett möte med en chef väcka fler frågor än det besvarar.

Vågen 23/9-22/10

Du trotsar dina egna begränsningar idag och kör på högsta växel redan från morgonen. Just nu finns det ett driv och en vilja att komma framåt och det får du från Mars. Du tycker om att se resultaten växa fram underdagen och du lägger mycket fokus och energi på ditt arbete.

Skorpionen 23/10-21-11

Ibland kan du vara en hopplös romantiker även om du döljer det bra. Gårdagen har fått dig att börja dagdrömma och länga efter något som du inte vet hur du ska få. Det kan vara att du vill det här så mycket att du blir handlingsförlamad istället för att agera.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under fredagen ser du till att hålla dig undan en person som hela tiden söker ditt sällskap. Du tycker att hen är lite för intensiv i sin uppvaktning så du fördrar att hålla personen ifråga på en armlängds avstånd.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är du fokuserad och väldigt målmedveten Du vet vad du vill uppnå så därför vilar du inte innan du har kommit i mål. Under dagen är det någon som gång på gång dyker upp i närheten av dig. Det här förbryllar dig eftersom du har svårt att se vad hen är ute efter. Personen ifråga vill bara vara nära dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vet att du är på gränsen att gå för långt, men du kan inte hjälpa att du provocerar lite idag. Det finns något opportunt över ditt tecken som gör att du gärna retar upp både chefer och kollegor. Kvällen blir mysig och handlar till stor del om familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en intensiv fredag där fokus ligger på att avsluta en hel del uppgifter innan helgen. Som tur är vet du att det här är sista dagen innan du är ledig och därför kan du dra på en extra växel utan att det blir jobbigt. Kvällen ser lagom social ut.

 

https://www.elle.se/manadens-horoskop-oktober-2016

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

Annons