Lördag 29/10

29 okt, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en härligt slö dag, precis som du vill ha det. Är vädret dåligt undviker du till och med att gå utanför dörren. Du vill bara ta det lugnt och vila. Kvällen blir mysig snarare än festlig. Du umgås gärna med nära vänner eller familjen.

Oxen 20/4-20/5

Idag är det fullt upp redan från morgonen. Du har många mindre projekt som du vill hinna med och du ser till att flänga både hit och dit för att få så mycket som möjligt gjort. Kvällen bjuder på väldigt trevligt sällskap.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är på strålande humör idag. Det finns inget som kan stoppa dina planer oavsett och det är halloween fest på gång eller någon annan aktivitet. Du känner du ovanligt utvilad och pigg. Det finns en risk att kvällen blir väldigt sen.

Kräftan 21/6-22/7

Idag vill du gärna vara tillsammans med dina vänner, men sjukdomar ställer till det och du får antingen ändra eller ställa din de aktiviteter som du planerat. Till en början blir du ledsen, sen inser du att det är ganska skönt att bara ta det lugnt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns något lekfullt och charmigt över den här lördagen. Du tar inget på allvar utan oavsett om du stöter på problem eller bara flyter igenom den här dagen så ser du positivt på allt som sker. Kvällen kan bli överraskande festlig.

Jungfru 23/8-22/9

Du är bortbjuden den här lördagen, men det finns en risk att du inte vill gå. Det har varit mycket den senaste tiden och du tycker att en hemmakväll med god mat framför tv:n låter mer frestande än at festa.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir vad du gör den till. Det finns inga måsten den här lördagen, bara olika trevliga alternativ på aktiviteter. Oavsett om du ägnar dagen åt långpromenader, sport eller hemmamys så blir det härligt. En vän har en lätt chockerande nyhet att dela med sig av.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir ganska medioker. Du har inga direkta aktiviteter inplanerade och den person som du brukar umgås med har du varit lite mycket med den senaste tiden så nu vill du ha lite distans. Kvällen kan bjuda på ett oväntat, men mycket trevligt sällskap.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att motivera dig själv idag. Helst av allt skulle du ligga kvar i sängen, men ett löfte till en släkting gör den typen av aktivitet omöjligt. Under dagen får du chansen att umgås med personer som du inte träffar så ofta.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är helt inställd på en lugn dag fylld med godis, film och slöande. Det finns en risk att en av dina vänner har helt andra planer för din del. Plötsligt, utan att veta hur det gick till kan du befinna dig på en riktigt rolig fest, middag eller liknande.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar en dag i taget och idag planerar du att ha trevligt utan att överanstränga dig. Du njuter av dagen och ännu mer av kvällen. För dig handlar den här lördagen om vänner, god mat och en massa oväsentligt småprat.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en förmåga att inte lyssna på någon just nu och det ligger dig i fatet. Det hade varit bättre om du var lite mer flexibel och tog in vad din familj och dina vänner säger till dig. Kvällen handlar om att visa hänsyn till en familjemedlem.

 

https://www.elle.se/manadens-horoskop-oktober-2016

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons