Söndag 30/10

30 okt, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Idag sover du lite längre än vanligt och det märks en skillnad på hur utvilad du är när du vaknar. Du njuter verkligen av att ta det lugnt, ägna dig åt en hobby och umgås med familjen. Det blir en riktigt rofylld söndag.

Oxen 20/4-20/5

Under söndagen har du en del saker att ta tag i hemmet. Du undviker att stressa, men det blir ändå en del att göra. Du har vissa projekt som du bör avsluta den här dagen. Kvällen handlar om att skvallra och ha det trevligt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är försiktig med vad du säger och till vem du säger vad. Tidigare erfarenhet har visat siig att när vissa bekanta är med så tenderar hemligheter att läcka. Det är tråkigt att det ska vara på det här viset, men du vill inte ta några risker.

Kräftan 21/6-22/7

För dig är det viktigt att bara få finnas till vissa dagar. Du njuter av att ta det lugnt och inte stressa med något du gör oavsett om det shopping, städning eller någon idrott. På kvällen passar du på att synda lite extra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8                                                                                           

Det blir en bra men ganska stressig söndag. Som vanligt har du en hel del järn i elden och du har svårt att hinna med alla saker som du planerat att göra. Det bästa vore om du tog tillfället i akt och vilade på helgerna istället för att stressa.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen bjuder på en del överraskningar. Du känner dig på strålande gott humör så ta till vara på den känslan. Under eftermiddagen passar det bra att göra något tillsammans med familjen. Varför inte en fika eller något liknande med dina när och kära?

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det är dags att du släpper loss ordentligt. Det har varit så mycket både på arbetet och privat att du inte riktigt hunnit med att ägna dig åt dig själv. Varför inte ta en SPA dag hemma där du myser med god mat och lyxiga produkter.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är mån om andra just nu och det märks verkligen. Du tar dig tid att prata med släktingar som du inte så ofta har kontakt med. Et blir en skön och avslappnad dag där fokus ligger på familjen och på familjens välbefinnande.

Skytten 22/11-21/12

Du är laddad inför den här söndagen. Det finns ett flertal aktiviteter som du inte vill missa och därför blir du irriterad när du märker att näsa rinner och att halsen gör ont. Lyssna på din kropp och se till att bädda ned dig ordentligt.

Stenbocken 22/12-19/1

Du unnar dig verkligen lyx den här söndagen. Det kan vara god mat, att slöa och att göra något som du oftast inte har tid med men som du tycker är kul att göra. Kvällen bjuder på massor av socialt umgänge.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du känner dig inte riktigt i form, men du biter ihop eftersom det finns saker som du vill hinna med. Mycket handlar om saker som du vill göra hemma, men också om ett löfte som du gett en släkting. Du vet att den här personen är beroende av din hjälp.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att inte säga nej till ett attraktivt erbjudande.  Du behöver få lite variation i ditt liv så passa på att ta dig an de chanser du får. Ibland är du oroad för förändringar, men i just det här fallet är de enbart positiva.

https://www.elle.se/manadens-horoskop-oktober-2016

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons