Måndag 31/10

31 okt, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir lite äventyrlig. Du har så mycket som du vill hitta på, men inte tid nog att göra alla projekt som du startar upp. Det här är något av Vädurens dilemma. Du älskar att påbörja nya saker, men tröttnar fort och vill att någon annan ska avsluta dem.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir lite vild, men det har du inget emot eftersom du känner dig ovanligt pigg och utvilad efter en skön helg. Du går in i den här nya perioden med massor av positiv energi och en vilja att driva saker framåt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att ta sig igenom och överleva snarare än att tillföra positiv energi. Du är väldigt trött den här måndagen och du orkar inte fundera så mycket över framtiden. Kvällen blir överraskande trevlig.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns ett tvivel i ditt tecken den här dagen. Något en kollega säger verkar vara lite för bra för att vara sant och du börjar fundera om hen ljuger för dig. Du gillar inte att bli förd bakom ljuset så du tänker forska i det här.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en härlig spontanitet i ditt tecken men också en del sorgsenhet. Du tycker både om och inte om hösten eftersom den är vacker men samtidigt påminner dig om att du går mot kallare och mörkare tider. Lejonet är det tecken som behöver fysisk Sol i ditt liv för att må bra.

Jungfru 23/8-22/9

Du är redo att ta dig an alla möjlig problem idag. Det finns inget som stoppar dig och därför blir du förvånad när en kollega tvärvägrar att följa din ledning. Det har inte så mycket med dina förslag att göra som med att hen inte uppskattar ditt sätt att leda.

Vågen 23/9-22/10

Du brukar inte ha några problem med att charma din omgivning. Du vet vad du ska säga och göra för att få människor omkring dig att trivas. Den här dagen blir härligt spontan och social. Du har trevligt och Venus förstärker din naturliga charm vilket gör dig svår att motstå.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att ta för sig. Du vill umgås med en viss person och det är bara att se till att orda det för personen ifråga kommer inte att ta några egna initiativ. Kanske bör du fråga en gemensam vän om hen kan ordna så att ni kan träffas, så där lite av en slump.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har det lugnt och skönt den här måndagen. Oavsett om du är ledig eller arbetar så går det mesta på halvfart. En bra dag att komma ikapp med projekt som halkat efter. Du har gott om tid att bearbeta detaljer och styra upp små men viktiga saker.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns något ljust och positivt över ditt tecken idag. Du är utvilad och på ett strålande humör. Du vill umgås med dina vänner och du agerar gärna mellanhand i en kärlekssaga. Dagen kan också handla om att läsa och till sig information.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är stressad över personer som inte verkar kapabla till att stressa. De här människorna irriterar dig och gör dig på dåligt humör. Försök att hålla ett bra tempo utan att bekymra dig så mycket över vad andra vill och inte vill göra.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns humor, värme och kärlek i ditt tecken just nu. Är du singel så drömmer du om heta känslor som den romantiker du är, men det är inte säkert att du aktivt letar. Du kan vara ganska nöjd med din situation som den är idag.

https://www.elle.se/manadens-horoskop-oktober-2016

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons