Tisdag 1/11

01 nov, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det är mycket att tänka på just nu är lägg till en rejäl hösttrötthet så inser du snabbt att det bästa sättet att hålla ordning på vardagen är att skriva upp alla saker som du bokar in. Idag inser du att du helt glömt bort något som du lovat en vän.

Oxen 20/4-20/5

Du är in i själen trött. Det handlar om att du inte får den hjälp som du behöver och därför halkar du efter i alla möjliga projekt. Här gäller det bara att göra sitt bästa, mer kan ingen begära av dig. Kvällen blir lugn och skön.

Tvillingarna 21/5-20/6

Di vet inte vad du vill just nu är det gör att du ofta tvekar när dina vänner frågar om olika aktiviteter. En del av dig vill bara krypa ned under täcket hemma och sova, medan en annan del av dig vill vara så aktiv som möjligt.

Kräftan 21/6-22/7

Du är besviken på en chef för att hen inte lyssnar så noga på dig som du tycker att hen borde göra. Din chef ger ett sken av att var uppmärksam, men du vet att egentligen står hen och tänker på helt andra saker än det du pratar om.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du fulladdad med positiv energi och det kan behövas nu när vädret är så varierande. Du skrattar, busar och skämtar hela dagen. Ditt soliga humör får alla omkring dig att må bra. Det finns inget så mysigt som ett positivt Lejon.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen går snabbt och du undrar vart alla timmarna tid vägen. Det är så mycket som du vill hinna med just nu, men du känner att du hela tiden ligger lite efter ditt eget tidsschema. Du borde inte vara så hård mot dig själv.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att ta egna initiativ och att våga vara lite udda. Det är de metoder som sticker ut som kommer att få mest uppmärksamhet idag. Genom att vara annorlunda visar du mer av din personlighet för dina chefer.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är arg för att saker inte går som du vill idag. Du hade hoppats på ett träffa en person som plötsligt är försvunnen och det gör dig besviken. Du vet inte hur du ska få kontakt med personen ifråga utan att visa att du är intresserad. Du vill vara cool, inte påflugen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen går riktigt långsamt. Du tittar hela tiden på klockan men ingenting händer. Det finns något du ska göra efter jobbet som du verkligen ser fram emot, det är därför tiden kryper fram. Kvällen blir härlig och du träffar många nya vänner.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns mycket tankar och funderingar kring dig idag. Du funderar över val som du måste göra och val som du vill göra för att kunna förändra din vardag. Dina kollegor upplever dig som lite tyst idag. Räkna med en och annan pik från människor som känner dig väl.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har massor att göra och det känns i hela kroppen. Du får aldrig tid att komma ikapp med vare sig sömn eller mat. Sluta slarva med det som är viktigt för dig. Ta hand om dig, ät nyttigt och unna dig lugn och ro mellan varven.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är väldigt försiktig just nu. Du vill inte trampa på några ömma tår av misstag. En vän som du trodde att du förlorat börjar plötsligt höra av sig igen och du inser hur mycket du saknat personen ifråga.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons