Onsdag 2/11

02 nov, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har en förmåga att bli väldigt irriterad på småsaker idag. Se upp så att det inte går ut över helt fel person. Ditt horoskop varnar för konflikter och gräl med närstående och släktingar. Kvällen blir mer harmonisk än morgonen.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir ganska rolig. Du har flera olika projekt på gång och allt flyter på som det ska. Det finns något mysigt och familjärt över den här dagen. Du gör saker som du tycker om att göra och som får dig att må bra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är ärg för att en släkting slösar med pengar på helt onödiga saker. Mycket av det hen lägger pengar på är olika former av tjänster som du eller någon annan skulle kunna hjälpa hen med. Tyvärr är din släkting för stolt för att be om hjälp.

Kräftan 21/6-22/7

Du försöker att gå någon annans ärenden idag, men det slutar bara med att det är du som hamnar i blåsväder. Du har lärt dig en läxa. Låt de personer som är involverade i en konflikt sköta den själv och håll dig utanför.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är inte långsint men du har ett hett temperament som kan blossa upp över småsaker, särskilt nu när Mars stå i den position som han gör. Låt dig inte provoceras och håll dig borta från kollegor som du vet att du brukar irritera dig på.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att planera sin tid och att hålla sig till den mentala lista som du gjort upp för den här dagen. För mycket avvikelser kommer att leda till övertid och det har du inte alls lust med idag. Var bestämd och säg nej om någon kollega vill ha din hjälp.

Vågen 23/9-22/10

Du är inte så målinriktad den här onsdagen. För dig gäller det att ha ett lagom högt tempo hela dagen för att hinna med det du ska utan att trötta ut dig själv. Du har trevliga planer den här kvällen och då vill du vara pigg.

Skorpionen 23/10-21-11

Du velar fram och tillbaka när det gäller ett förslag som du fått av en vän. Visst verkar det frestande, men du vet också att det härförslaget kräver en viss typ av förpliktelser som du inte är så pigg på. Du kommer inte kunna ha och äta den här kakan så du måste välja.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen går ganska fort eftersom du har så mycket att göra. Du har en del småvärk i kroppen just nu och det beror på en kombination av att det är förkylningstider och att du inte tar hand om dig så som du borde göra.

Stenbocken 22/12-19/1

Just idag har du svårt att bestämma dig för vad du vill göra. Du vet att du borde aktivera dig med något fysiskt så som idrott eller träning, men sängen och en bra bok lockar betydligt mer. Här gäller det att ha disciplin.

Vattumannen 20/1-18/2

Du ifrågasätter att en chef har fått en massa förmåner som hen inte förtjänar. Du tycker det är löjligt att de högre cheferna håller varandra bakom ryggen och delar på alla fördelar. Din chef ser inte att det här är något  problem.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en lite krånglig dag där du harsvårt att få ihop alla lösa trådar. Till stor del beror det på att den kollegan som påbörjat ett projekt som du förväntas avsluta är borta och det gör att du har en massa frågor som ingen har svar på.

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons