Fredag 4/11

04 nov, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under den här fredagen tar du tag i saker som du vanligtvis brukar undvika för att de är så tråkiga. Det finns ett driv och en vilja i ditt tecken som handlar om att du ställer upp för andra. Kvällen bjuder på god mat och en kärlekfull stämning.

Oxen 20/4-20/5

Du är på strålande gott humör den här fredagen. Oavsett om du har mycket att göra eller om tempot är lugnt så ser du till att njuta av dagen. Det finns något positivt i ditt horoskop som bidrar till den goda stämningen. Kvällen blir mysig snarare än festlig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att mysa utan att gör av med allt för mycket pengar. Du piggar upp stämningen med en hembakad kaka eller ett gott kaffe. Under dagen passar det bra att ägna sig åt saker som har med självutveckling eller utbildning att göra.

Kräftan 21/6-22/7

Du tar en dag i taget och försöker att inte stressa fram ett resultat som du vill nå utan det får växa fram bit för bit. Här handlar det om att ha tålamod och om att kunna utveckla en idé till något praktiskt. På fredagen börjar du äntligen kunna ana resultatet av ditt arbete.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är inte rädd för någonting just nu. Det finns ingen utmaning som är för liten eller arbete som är för komplicerat för dig att ta an, särskilt inte den här fredagen då du har massor av energi i ditt horoskop.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en rolig och lekfull fredag som handlar mer om att umgås med kollegorna än att göra nytta. Du försvarar dig med att alla har sådan här dagar och det stämmer nog. Kvällen verkar bjuda på fest av något slag.

Vågen 23/9-22/10

Du är redo för den här helgen och du är mentalt ledig redan från morgonen vilket gör att det finns en risk att du begår ett slarv fel som du brukar undvika genom att vara mer alert. Kvällen uppfyller en önskan som du har.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en längtan i ditt tecken som du har svårt att bli av med. Det handlar om något du vill ha men som ligger utanför din räckvidd. Här hjälper varken vilja eller målmedvetenhet. Du måste ha turen och marginalerna på din sida för att din dröm ska slå in.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir vad du gör den till. Går du in i den här fredagen med ett gott humör och positiva tankar blir dagen över förväntan. Är du däremot tjurig och grinig så kommer det inte alls att bli så som du tänkt dig.

Stenbocken 22/12-19/1

På fredagen kan en önskan gå i uppfyllelse. Det kan handla om något som sitt hjärta längtar efter, men det kan också vara något materiellt som du vill ha. På kvällen förbereder du dig fysiskt och psykiskt för något du ska göra i helgen.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en rolig fredag som handlar om att planera inför framtiden. Du spenderar tid med en yngre vän eller släkting. Det kan hända att du gör av med lite mycket pengar den här dagen, men idag är du på humör för att spendera.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen går fort. Du har fullt upp redan från morgonen och du hinner inte ens blinka innan det är lunch. Du får en obekväm fråga från en chef. Det handlar om något som kan beskrivas som ett etiskt eller moraliskt dilemma.

 

https://www.elle.se/horoskop-november-2016

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

Annons