Lördag 5/11

05 nov, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP FÖR NOVEMBER HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du har höga förväntningar på den här dagen. Det handlar om ett löfte som en vän gett dig och om en hobby. Dagen blir kanske inte så som du tänkt dig, men den blir trevlig och du känner dig nöjd när kvällen kommer.

Oxen 20/4-20/5

Du är med familjen idag och du upplever en massa spännande saker. Mycket handlar om nya erfarenheter och trevliga människor. På kvällen umgås du gärna i ett större sällskap. Det kan vara fest eller en middag. Hur som helst blir det en lyckad lördag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att acceptera ett nej från en släkting. Du anser att din släkting är skyldig dig den här tjänsten, men det anser inte din släkting. Här gäller det att komma runt problemet och hitta en annan lösning som båda tycker är bra.

Kräftan 21/6-22/7

Du tar en dag i taget och undviker att planera för långt framåt. Just nu känns ditt liv lite rörigt och du hinner inte med allt som du vill göra. Kanske vore det bra att försöka strukturera helgerna på samma sätt som vardagen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir mysig snarare än rolig. Du umgås gärna med familj och släkt. Just nu är du mer av en hemmakatt än ett vimmellejon. Du trivs bra på soffan tillsammans med en skål snacks och en riktig bra feel  good film.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen har många olika projekt att bjuda på, frågan är om du vill göra någonting av allt som du planerat innan eller om du bara struntar i alla måsten och satsar på att vara impulsiv istället. Just nu mår ditt tecken bra av att få vara lite vild och galen.

Vågen 23/9-22/10

Du undrar mycket över vad en person tänker och tycker, men du är inte riktigt redo att fråga rakt ut. Det handlar lite om att du inte gillar att vara för direkt, men det kan också vara att du känner dig lite blyg inför just den här personen.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en händelserik lördag där fokus ligger på att vinna eller att prestera i något sammanhang. Du är inte mycket för att förlora oavsett om det gäller sport, kortspel eller en vadslagning. Under kvällen får du goda nyheter.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir bra om än inte så händelserik som du hoppats på. Just nu saknas det passion och överraskningar i ditt liv, men i övrigt är det ganska bra. Kvällen passar till alla former av sociala sammankomster.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en rolig och lite överraskande lördag. En helt ny miljö får dig att känna förväntan och lite nervositet på samma gång. På kvällen möter du en person som du blir bra vän med på kort tid. Det visar sig att ni är väldigt lika.

Vattumannen 20/1-18/2

Du utmanar dig själv på alla möjliga sätt idag. Dels handlar det om att ta kommandot över en ganska rörig situation. Du planerar och du ser till att få fram de fakta du behöver ha för att få allt att fungera. Under eftermiddagen myser du gärna med vänner och familj.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen kan vara lite förvirrande för den planlösa Fisken. Inget blir riktigt så som du planerat, men det blir bra ändå eftersom att ödet har ett finger med i spelet. Luta dig tillbaka och slappna av. Lita på att saker löser sig om du bara har lite tålamod.

Annons