Måndag 7/11

07 nov, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP FÖR NOVEMBER HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du har en del att fundera över den här dagen. Det handlar om din framtid så det här är inget beslut som du tar lätt på. En kollega överraskar dig genom att ha en hel del goda råd och erfarenheter inom det här området.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir omtumlande och lite förvirrande. Du befinner dig i en situation som du inte är van vid och hur den ordnar ut sig beror till stor del på din dagsform. Kvällen handlar om att våga mer än vanligt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du slits mellan två frestande erbjudande som du vet att du måste välja emellan. Hur gärna du än vill kan du inte både ha och äta den här kakan. Utgå från det som ligger dig närmast om hjärtat. Se till dina behov snarare än till pengarna.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir in så som du hoppats. Det är något som saknas den här dagen och din längtan bli väldigt påtaglig. Är det inte lika bra att erkänna för dig själv att du har vissa behov och att du inte bör ignorera dem.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att vara villig att hugga i. Vanligtvis brukar du vara ganska hjälpsam, men den här veckan bli du precis tvärtom och säger nej till allt och alla. Idag ska du försöka att motstå din impuls att neka hjälp, det här är något som du kommer att ha igen senare i veckan.

Jungfru 23/8-22/9

Du får vara väldigt försiktig med vad du säger till en kollega. Hen har lätt för att bli sårad just nu och tar all kritik, oavsett hur välbefogad den är, som personlig. Här gäller det att välja sina ord med omsorg.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en frihet och en härlik dynamik i ditt horoskop idag. Du är ovanligt impulsiv och fattar många beslut utan att känna vare sig ånger eller fundera så mycket över konsekvenserna. Det här är olikt dig och det kan vara därför du känner dig så upplyft.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att imponera och visa upp sig. Du tycker att du lyckas riktig bra med att vara lagom cool och lagom social, men tyvärr är den person som du verkligen vill göra ett intryck på rätt så oimponerad.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir väldigt seg. Du har svårt att komma ingång efter helgen och din energinivå är inte på topp. Under eftermiddagen och kvällen får du goda nyheter som rör din ekonomi. En vän saknar dig, men vågar inte höra av sig eftersom hen är rädd att du är sur.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir ganska långtråkig periodvis och väldigt spännande periodvis. Du upplever saker som inte brukar inträffa en vanlig måndag. Om du vill har du en unik möjlighet att skaffa dig insyn i en chefs eller kollegas tankar den här dagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att vara praktisk och om att styra sitt handlande. Du kan vara lite kort i tonen om du mår dåligt och det gör vissa av dina kollegor lite ledsen. Försök att vara hövlig även om du har dunkande huvudvärk och lider av sömnbrist.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns inget du inte skulle göra för en viss person, men frågan är om personen vet hur mycket hen betyder för dig. Ibland har du svårt att uttrycka dina känslor i ord, du föredrar att visa med små gester istället.

 

Annons