Tisdag 8/11

08 nov, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP FÖR NOVEMBER HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du drar dig för att berätta sanningen en vän. Det har varit så mycket som har hänt mellan er att du inte är riktigt bekväm med att vara uppriktig mot hen. Under dagen får du en uppgift från en chef som du anser ligga under din kompetens.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir rolig. Ett återseende av en gammal vän gör att timmarna flyger iväg när ni försöker att komma ikapp med allt som hänt sedan ni träffades sist. Under dagen får du ett förslag som du blir lite fundersam över.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är bra på att visa dina vänner ömhet och kärlek, särskilt idag när du har en positiv påverkan från Venus. Du tar hand om dina nära och kära lite extra. Det finns massor av glädje och humor över den här annars så vanliga tisdagen.

Kräftan 21/6-22/7

För dig är det först och främst familjen som gäller. Du vill vara med dina nära så mycket som möjligt. Det här gör att du undviker all form av övertid eller extraarbete. Under kvällen får du roliga nyheter från en släkting.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Timmarna flyger iväg den här tisdagen, men det handlar mer om stress än om att du har roligt. Det finns så mycket du förväntas göra på ditt arbete och du känner att du inte kan leva upp till kraven som din chef har på dig.

Jungfru 23/8-22/9

Hur du än försöker har du svårt att komma en viss kollega in på livet. Du vill veta mer om den här personen, hur hen fungerar och vad som få hens hjärta att slå ett extra slag. Det är svårt eftersom din kollega sluter sig som en mussla så fort privatlivet kommer på tal.

Vågen 23/9-22/10

Det finns människor som du respekterar och människor som du föraktar. Idag möter du flera av den senare kategorin och det färgar hela den här dagen. För dig handlar det om att de här personerna saknar integritet och självrespekt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir positivt överraskad av att stöta på en person du beundrar av en slump och att hen faktiskt är ovanligt social. Det här är ett tillfälle väl värt att ta till vara på. Kvällen handlar om att uppdatera sig på internt skvaller.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vet vad du har men inte vad du får därför undviker du att ta risker idag. Även om du erbjuds något väldigt frestande står du över eftersom du är rädd att förlora det du vet att du har. Kvällen handlar om att ta till vara på en vänskap.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen utvecklas åt ett högst oväntat håll. Den börjar som vanligt utan överraskningar, men en konflikt mellan två kollegor ger dig plötsligt ett övertag och det gör dig till en början förvirrad, men så småningom blir du ganska nöjd med hur situationen utvecklat sig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en förmåga att blir arg på personer som inte hänger med i dina visioner. Du tycker att dina tankegångar är lätta att följa, men för många är dina tankar en labyrint av kanske och om. Du måste vara tydligare om du vill få med dina kollegor på dina idéer.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vet att du medvetet undviker ett känsligt samtalsämne med din partner eller en nära vän. Du vill inte skapa en konflikt den här tisdagen så därför undviker du något som du egentligen borde diskutera innan det blir ännu mer infekterat.

Annons