Onsdag 9/11

09 nov, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP FÖR NOVEMBER HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du stressar för att hinna med den här onsdagen. En kollega som du jobbar med tycker du är alldeles för drivande och det gör hen väldigt irriterad. Försök att hitta en balansgång där du och din kollega kan samarbeta utan att skapa slitningar.

Oxen 20/4-20/5

Dagen går fort. Du har mycket du vill hinna med så du prioriterar inte dina egna behov utan sätter dem åt sidan för att göra det du måste. Kvällen blir en ganska tidig historia, du är utmattad efter en tuff dag på jobbet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns få människor som du respekterar så mycket som en släkting och det gör att du blir väldigt ledsen när den här personen visar sig ha ljugit för dig. Det kanske finns en bra anledning till det här beteendet, men i dina ögon är en lögn alltid en lögn.

Kräftan 21/6-22/7

Du låter dig förföras av känslan att vara förälskad oavsett om det är i en person som du har ett förhållande med eller i någon som du beundrar i smyg. Idag får ditt ego en rejäl kick när den du åtrår ger dig en oväntad komplimang.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du undviker konsekvent att svara på en fråga eftersom du vet att ditt svar kommer att röra upp så många känslor. Du vet inte hur du ska kunna smita undan den här diskussionen i längden, men just nu lever du för stunden.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en kreativ och utvecklande onsdag som handlar om att kunna ta initiativ, men också om att kunna ta ett kliv tillbaka och låta någon annan få briljera. Under eftermiddagen inser du att en chef har haft ögonen på dig en tid och hen är nöjd med ditt arbete.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir rolig och utvecklande. Du lär dig nyttiga fakta samtidigt som du testar olika teorier i verkligheten. En kollega och du samarbetar ovanligt bra. Det visar sig att ni tänker väldigt snarlikt och att det gynnar er båda.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir lite förvirrad över de signaler som en viss person sänder ut. Ena stunden kan du svära på att den här personen är intresserad av dig, men i nästa sekund blir du totalt ignorerad. Sanningen är den att den här personen inte känner något speciellt för dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du retar dig på en kollega som du tycker är lite av en besserwisser. Egentligen handlar det om att den här personen har lyckats trampa på en öm tå och nu frossar du i allt som du anser är negativt när det gäller den här individen.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen går fort och du har roligt. Just nu öppnar du upp dig lite mer för en vän och det ger en fin respons. Du känner dig omtyckt och respekterad. Det finns en intern konflikt mellan ett par kollegor som du bör håll dig utanför.

Vattumannen 20/1-18/2

Onsdagen blir inte så som du hoppats på. Ett projekt går helt fel och du måste börja om från början vilket resulterar i en hel del onödigt extra arbete för din del. Kvällen blir däremot trevlig och lagom social.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag tar du ett steg tillbaka när det gäller en vänskap. Du tycker att du har bjudit till väldigt mycket, men den här personen bara tar, hen ger ingenting så nu är er relation över enligt dig. Du får stöd av en annan vän som tycker som du.

 

Annons