Torsdag 10/11

10 nov, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/horoskop-november-2016

Torsdag 10/11

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen tar du ett ganska snabbt beslut som har med pengar att göra. Det kanske inte är så genomtänkt, men ibland känner du att du vill gå på magkänsla och det gör du idag. Kvällen handlar om en idrott.

Oxen 20/4-20/5

Du är villig att medge att du har fel, men du vill inte stäcka dig så långt som till att be om ursäkt. I din värd finns det fler än du som har felat och som har gjort värre misstag än du har. Under eftermiddagen hamnar du i en väldigt underlig konversation.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tänker en hel del nu och det är bra. Det handlar om beslut som rör framtiden och beslut som grundar sig på rykten som du har hört men som du inte fått bekräftade. Just nu är du väldigt orolig av dig och vill gärna agera snabbt när saker händer.

Kräftan 21/6-22/7

Du mår som du förtjänar just nu. Har du tagit hand om dig så mår du väldigt bra och ditt humör är på topp, men har du slarvat med mat, sömn och motion så är ditt humör uselt. Du känner dig riktigt risig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en varierande torsdag där fokus ligger på att lyckas med olika projekt. Du gillar att utmana dig själv och att sätta höga ambitionsmål. Under eftermiddagen får du höra ett rykte om en vän som du till en början med vägrar att tro på, men som du senare får bekräftat.

Jungfru 23/8-22/9

Du är inte särskilt långsint av dig, men du kan bli väldigt irriterad på en kollega som hela tiden försöker spela på ditt dåliga samvete för att slippa undan tråkiga uppgifter. Idag säger du ifrån på skarpen.

Vågen 23/9-22/10

Du är nöjd när du lyckas med saker som har med jobbet att göra. Att ha ett bra flyt, få alla detaljer att fungera får dig att känna dig tillfredställd. På kvällen vill du gärna träffa vänner eller ha en mysig date med någon du tycker om.

Skorpionen 23/10-21-11

Du undrar om du valt rätt. När du har facit i hand känns det som du inte riktigt är nöjd med resultatet. Nu gäller det att tänka om och tänka rätt. Kvällen bjuder på en överraskande trevlig sammankomst.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rolig men annorlunda torsdag särskilt för tidigt födda Skyttar. Du utmanar dig själv genom att kasta dig in i uppgifter som du normalt sett undviker. Kvällen bjuder på hemmamys och trevlig konversation.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en ganska händelserik utveckling av den här dagen. Du går från klarhet till klarhet både när det gäller dina känslor och din status på jobbet. Du inser att du försummat dina sociala plikter och det tänker du kompensera från och med nu.

Vattumannen 20/1-18/2

Ditt tålamod är väldigt bristfälligt just nu. Du blir rätt lätt irriterad både på kollegor och på din familj. Vad du vill se är en hög ambitionsnivå, en vilja att driva saker framåt och en ork att ta tag i olika projekt. Ingen tycker som du i det här fallet.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir rolig och varierande. Som Fisk trivs du bra i sociala sammanhang där du kan vara den som syns men där du också kan smälta in i bakgrunden när du känner att du vill ha lugn och ro. Kvällen handlar om att röra på sig.

https://www.elle.se/horoskop-november-2016

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons