Fredag 11/11

11 nov, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/horoskop-november-2016

Fredag 11/11

Väduren 21/3-19/4

Du är på strålande humör den här fredagen. Du njuter av att vara den som människor tyr sig till när de har problem. Själv känner du dig oövervinnelig tack vare Solens inflytande på ditt tecken. Kvällen blir lite för sen men rolig.

Oxen 20/4-20/5

Den här fredagen blir högts förvirrande. Du slussas mellan olika saker och du hinner inte riktigt avsluta ett projekt innan det är dags att börja med nästa. På kvällen är det främst god mat och trevligt sällskap som gäller.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är sur på en släkting för att hen hör av sig så sällan. Du tycker att den här personen kunde vara lite mer driven, men hen är en ganska slö individ som fördrar att låta andra sköta de sociala kontakterna.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en ganska intensiv diskussion mellan dig och en familjemedlem idag. Du anser att du har rätt på ett flertal punkter, men det anser inte din släkting som både tycker att du lägger dig i för mycket och att du är irriterande i största allmänhet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vill inte höra om dina dåliga sidor därför tar du den kritik som du får högst personligt. Du känner dig inte uppskattad trots att du har slitit så hårt den senaste tiden. Försök att tänka så här, alla gör både bra och dåliga saker och du måste få information så du kan förbättras och utvecklas.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen bjuder på variation både när det gäller arbetsuppgifter och umgänge. Du är kanske på kurs eller får tillfälligt testa på nya arbetsuppgifter med nya kollegor en dag. Kvällen blir inte som du tänkt dig, men den blir bra ändå.

Vågen 23/9-22/10

Det finn inget driv hos dig idag. Du känner dig matt och trött. Flera personer försöker hjälpa dig både genom att peppa dig och genom att försöka rent fysiskt hjälpa till. Du uppskattar gesten, men har svårt att visa hur glad du blir eftersom du känner dig så hängig.

Skorpionen 23/10-21-11

Det gäller att vara sanningsenlig idag och att inte ljuga varken för dig själv eller för någon annan. Du är alldeles för medveten om de val du gör för att egentligen kunna blunda för dina misstag. Kvällen kan bjuda på romantik.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en förväntan i luften den här fredagen. Det handlar om att du vill ta för dig i olika sociala sammanhang och att du vill bli sedd. Dagen går fort och du drömmer mer om kvällen än du fokuserar på jobbet. Kvällen blir magisk.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag tar du inga risker. Du kollar och dubbelkollar att allt som du vill ha med inför dagen verkligen är med. För dig handlar det om mer än bara en utflykt, övernattning eller liknande. Du vill visa vem du är och lära känna nya människor.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en varierande dag där fokus ligger på att ha kul och att hinna med många mindre projekt. Eftermiddagen handlar om att resa och kvällen bjuder på överraskande trevligt sällskap. Du är riktigt social just nu.

Fiskarna 19/2-20/3

Var inte ledsen för att du inte får så som du vill idag. Det kommer att visa sig att det bli bättre på det här sättet. Du är lite för romantisk i dina drömmar och glömmer bort att ta med verkligheten i beräkningen

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons