Lördag 12/11

12 nov, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/horoskop-november-2016

 

Väduren 21/3-19/4

Du har en tendens att oroa dig för mycket idag. Ta dagen som den kommer och njut istället för att fundera över problem som du ändå inte kan påverka. Kvällen bjuder på en hel del roliga nöjen som har med fest att göra.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir ganska rofylld till en början. Du njuter av lugn och ro och av umgås med människor som du tycker om. Under dagen får du höra ett rykte som skrämmer dig lite och du får börja tänka om när det gäller en viss person. Kvällen ser trevlig och lagom social ut.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du undersöker en möjlighet att kunna få en hel del information av en person som du inte känner så väl. Det handlar om allt från ren fakta till saker som rör olika former av planer som än så länge är rätt så vaga.

Kräftan 21/6-22/7

Lördagen bjuder på en hel del variation. Du har roligt och du är väldigt framåt. Under dagen möter du en person som du inte har sett på länge. Det blir ett kärt återseende och ni frossar i glada minnen. Kvällen bjuder på en del överraskningar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du ifrågasätter vad du har hört från en viss person. Det handlar om ett rykte som du inte vill tro på men som du misstänker är sant. Den här dagen ägnar du åt att forska i saken och försöka skilja på fakta och lögn.

Jungfru 23/8-22/9

Du är besviken på en person som du inte tycker håller sina löften på ett bra sätt. Det handlar om en nära vän som har visat sig vara rätt så falsk. Nu vill du inte umgås med hen längre, men du vet inte hur du ska kunna säga upp er bekantskap.

Vågen 23/9-22/10

Du tar en dag i taget och det är bäst. Genom att inte stressa så kommer du till bra insikter. En släkting har ekonomiska problem och ber dig om hjälp. Det här kan bli lite av ett dilemma eftersom du vet att om du lånar ut pengar till hen så får du sannolikt inte tillbaka dem.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir rolig och varierande. Du har många bollar i luften och det finns en mängd aktiviteter att ägna sig åt den här lördagen. Kvällen handlar om att förlåta och gå vidare. Låt gammalt groll vara gammalt. En ny vän visar sig vara både pålitlig och lojal.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en massa olika projekt som du påbörjar, men inte så många som du avslutar. Det finns en rastlöshet i ditt tecken som driver dig från projekt till projekt. Kvällen bjuder på en rad aktiviteter och den blir ganska sen.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen blir mysig snarare än händelserik. Du njuter av att kunna ägna dagen åt din favoritaktivitet. Den här dagen knyter du närmare band med ett flertal personer som du vet att det är bra att ha kontakt med framöver.

Vattumannen 20/1-18/2

De blir en ganska intensiv dag där betoningen ligger på att vilja snarare än att kunna. Du försöker lösa olika former av problem, men begränsade resurser gör det svårt. Eftermiddagen och kvällen passar bra att ägna åt en sport eller en lagaktivitet.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är försiktig med det mesta du tar dig för idag. Det finns ett avvaktande i ditt tecken idag som handlar om tidigare planer som blivit krossade. Du vill inte bli besviken igen, det är därför du är så misstänksam.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons